Kgns Sakin size tavsiyem doğumdan kısa bir süre sonra yaptırın daha bebekken. Bizim sünnet süreci biraz zordu. Pipi intihap yaptı 3 yaşında yaptırdık büyüyünce daha zor oluyor.
Sakin Kgns usenmedimyaptimbirvelet tubimom Sdayktglc Pandolfini Kgns Cevaplar icin çook teşekkür ederim kızlar , fikir ve deneyimleriniz benim icin çok değerli. 🙏
Kgns __mom1 lokal anestezi veriyorlar. Bir sıkıntı olmuyor. Büyüyünce genel anestezi alacak o daha kötü hem hatırlayacak her seyi. Birde ameliyat odasına falan çocuğu tek alıyorlar. Damar yolu açıyorlar. Daha zorlu süreç.
usenmedimyaptimbirvelet Sakin bana kalsa doğduktan 1 gün sonra sünnet ettircektim ama çok bilmiş salak eşim izin vermiyor 🙄 gidip kendim yaptıracağım onu istiyor aşı yaptırırken bile adam kendinden geçiyor doktorlarla kavga edecek neredeyse çocuğumun canını acıttın diye
Sakin usenmedimyaptimbirvelet ben de üzülüyorum acır diye mesela ama o kadar da çok sakınmak iyi değil ya eşiniz bilmiyorum zamanla alışır mı
tubimom Sakin ben doğduğunda ilk bir ay sağlığı da müsait olursa yaptırmayı düşünüyorum bazılarının pipi küçük olduğu için doktor hemen önermiyor
Sdayktglc Benim oğlumun sarılığı 30 gün sürmüştü o yüzden 2.5 aylıkken yaptırdık ve iyikide küçükken yaptırmıştım çok çabuk iyileşti anlamadık bile. Eğer sağlık problemi olmazsa yaptırın ama bı 10 gün kadar bekle bebek kendine gelsin tabiki doktorunuz ne derse odur
Pandolfini Sakin ilk oglumda 2 aylikken yaptirmistik hic sikinti yasamadik, simdi kismetse 2. Oglum olacak onu ilk 1 ay icinde sunnetini yaptirmayi dusunuyorum, yenidogan doneminde yapilan sunnette uyusturma vs gerek olmuyormus, iyilesme surecleri de cok kisa
_crazyangel Sakin hayır acımıyor sadece uyuşturmak için iğne vurduklarında ağlıyorlar hemen süt verirsin duruyor sadece seçimini iyi yap
_crazyangel Sakin canım ne kadar erken olursa daha iyi olur çişi değdikçe erken iyileşiyor kendi çocuklarımdan biliyorum 40 ı çıkmadan yaptım hatta ilki bir haftalıktı yapmıştım eskidi hibi değil beş dk sürmüyor sünnet