Neslibt72 muziceanne_ kız daha 5. Günü niye test yapıyosunnn lütfen modunu düşürmemek için asla erken test yapma hele evde kaset test asssla yapma. İlaçlardan dolayı bile yanlış sonuçlar alabilirsin
muziceanne_ Neslibt72 estrofem progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum bu ilaçlar beta hcg içermiyor diye biliyorum 🥰 inşallah vardır
CerenB Ben kan verdigim gun transferin 9.gunu hamile oldugumu ogrendim ama hatira kalsin diye kaset test yaptim yok gibi biseydi genede icime sinmedi erken gebelik testi yaptim 2.cizgide cikti daha cok yeni oldugu icin kaset testi sonra yapin 😂
Neslibt72 muziceanne_ tabiki inşallah vardır ☺️bende tüp bebek hamilesiyim. Rabbim sağlıkla kavuştursun
CerenB muziceanne_ benim 5.gun embriyosuydu gelisimi cok iyiydi sukur daha 3 tane daha var bakalim nasip 🥰
Neslibt72 muziceanne_ 7 haftalığız daha çok yeniyiz hala inanamıyorum ☺️hep dua ediyorum burda gerçekten Rabbim herkese nasip etsin en hayırlı şekilde
Mzzz Çok erken yapmışsın o yüzden kaset testte çıkmamış ama erken gebelik testinde net görünüyor canım tebrik ederim 👏 Allah’ım sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah 🙏😇 Ayrıca kullanılan ilaçlar bthcg hormonu içermiyor merak etmeyin😇
ikizprensesannesi @muziceanne_ Gözünüz aydınn gebelik varr🌸 Bencede gününde yaptırın kan testini ben gününden önce yapmıştım bayağı düşük çıkmıştı üzülmüştümm sonra gününde verdim Allaha çok şükür güzel yükselmiştii bekleyin güzel güzel yükselsin sizinde inşaallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allahım🌸🤲🏻🤲🏻🤲🏻
muziceanne_ ikizprensesannesi çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Mihrimahvuslat myangelson beyzaburaksahin var tüp bebek yaptı o da transferin 5. günü hamile olduğunu öğrenmiş demek ki kişiden kişiye değişiyormuş 🙈
myangelson Mihrimahvuslat yani tüp bebekte fark oluyor mu hiç bilmiyorum ya bizde catlatma ignesinde 14. Günü bekleyin diyorlar çünkü bizim ignede betahcg hormonu var yalancı pozitif verme ihtimali oluyor ama demin yukarıda bı arkadaş yazmış tüp bebekte betahcg içeren ilaçlar kullanılmıyormuş 🤷🏻♀️ ama görümcem de tüp bebek yaptirmisti ona da doktor 14. Gün yap demiş kafamda deli sorular 😂😂😂😂
Mihrimahvuslat myangelson işte tüp bebekle aşılama mantığı farklı yöntemleri yani bende çok şaşırdım 5. gün hamileliğimi öğrendim diyince hatta burda da birkaç tüp bebek yaptıranlara aynısını demiş kesin sonuç için öyle demiş olabilirler ama erkenden de kendini belli eden bebişler oluyormuş 🥹😍
myangelson Mihrimahvuslat Allah’ın işi işte gösteriyor demek ki bu işler karışık ya ben şuan çatlatma iğnesi olan kisimli yerlerle ilgileniyorum 😂
Mihrimahvuslat myangelson tüp bebek bizi aşar gerçi aşılama hakkında da bir bilgim yok hiç yaptırmadim 😬
myangelson Mihrimahvuslat aynen bende yaptırmadım aslında eşimin doktoru maddi imkan varsa tüp bebek önerdi ama biz önce bı çatlatma iğnesi ile deneyelim dedik öyle de tutmuştu 😅
Mihrimahvuslat myangelson çatlatma iğnesi de kullanmadım 😂 ovulasyon denemeye başladım umarım olur ama olmazsa çatlatma iğnesi düşüncem aşılama falan bakalım ama inşallah hiçbirine gerek kalmadan güzel haberler alırım 🥹 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
Glcndrsn muziceanne_ bence gebesin hayırlı olsun bende 7. Gün kaset test yapmıstım önce hic bisey cıkmadı ama bekledikçe ikinci cizgi silik göründü 2 gün sonrada kan verince cıktı