muziceanne_ Günaydın kızlar nasıl resim ekleyebilirim transferin 5 nci günü test yaptım çok belli normal kaset test yaptım aşırı silik çıktı neden böyle oldu bilen var mı acaba tutmadı mı
myangelson muziceanne_ forum anasayfasinda üç çizgiye basıp resim yükleye basıp gelen sayfadan yükleyeceksin. Resmin altındaki linki buraya yapıştırarak yapacaksın
myangelson muziceanne_ ayrıca hiç tüp bebek yapmadım ama test için erken değil mi ? Görümcem 14. Günü test yapmıştı
myangelson muziceanne_ çok erken yapmışsın Çarşamba kanda çıkacaksa idrarda şuan goremeyebilirsin canım kendine stres yaparsın çarşambayı bekle bence doktorun dediği gibi kan ver direk
Glcndrsn muziceanne_ bence gebesin hayırlı olsun bende 7. Gün kaset test yapmıstım önce hic bisey cıkmadı ama bekledikçe ikinci cizgi silik göründü 2 gün sonrada kan verince cıktı
myangelson muziceanne_ gördüm resimleri bu transfer yapılırken hormon ilaçları kullanılıyor mu mesela ben çatlatma iğnesi yaptırdım 14. Günden önce test yapma yalancı pozitif görme ihtimalin yüksek dedi doktor sizde de öyle birşey oluyor mu
Mihrimahvuslat myangelson beyzaburaksahin var tüp bebek yaptı o da transferin 5. günü hamile olduğunu öğrenmiş demek ki kişiden kişiye değişiyormuş 🙈
myangelson muziceanne_ o zaman bu erken teste göre gebelik gözüküyor değerin çok düşük olduğu için öteki kaset test algılamıyor olabilir istersen pazartesi ya da salı tekrar bı kaset test yap ya da Çarşamba direk kan ver
Esoo06 muziceanne_ benim de 5. Gün çıktı 10. Gün kan verdim . O sürede idrarla koyuluk artışına baktım. Hayirli olsun 😊🤲