meltemdrn kızlar 5+5 haftalık oldum bugun ama hıc bı belırtım yok goguslerde hasssasıyet arada kasıklarımda agrı oluyo keseyı gorduk 21 de doktro gttım 6 sında gel kalp atısını duyarz dedı hersey suan ıyı gıdıo dedı ama ben endıselıyım ılk gebelıgımde bebegım gelısmedı kurtaj oldum benım gıbı olan varmı
fizikcianne meltemdrn bende bugün 5+1 im. Keseyi görmüştüm.8 nisanda kalp atışı ve bebek için çağırdı hayırlısıyla
Minikannesi00 meltemdrn bende 5+3 , 2 gün önce keseyi gördük. 3 hafta sonra çağırdı, göğüslerimde ağrı var çok nadir kasık ağrısı oluyor ,başka bi belirtim yok 😊
Maya01 meltemdrn 5+3 bende keseyi gördük 4+6 iken. 2-3 hafta sonra gel dedi günün gelmesini bekliyoruz zaman geçmiyor 🫠 bende de sürekli bir korku var hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım sağlıklı ilerlesin hepimizin gebeliği inşallah 🙏
GaMze-koran35 meltemdrn merhabalar hayırlısı olur inşallah bende dün öğrendim hamile olduğumu 3.bebegim olucak inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin 😀
irem1 Merhaba, bende 5 haftalık oldum bugün yarın doktor kontrolümüz var perşembe günü gittiğimizde görmedik kese bakalım yarın göreceğiz umarım. Heycanlıyım göğüslerde hassasiyet ve şişlik var benim arada kasık ağrılarımda oluyor
Selinakbas Merhaba bende dün öğrendim, doktoruma haftaya gideceğim. Umarım sağ salim kucağınıza almak nasip olur 🙏🏻❤️
meltemdrn ay ınsallah hepımız kalp atısını nasıpse duyarız 😊 belırtı olmaması ıyımı kotumu anlmadım 😂
irem1 Benim ilk hamileliğim reglimin gecikmesinin 3. Gübü beta değerim 500 küsür çıktı. İyi bir değer mi bu? Genelde kaçıncı haftada keseyi gördünüz?
meltemdrn irem1 ben ayın 13 de gttım ılk doktra cok erken ogrenmıstm 79 cıkmıstı ertesı gun 122 oldu ıkı gun sonra tekrar verdım 679 cıkmıstı doktr bıdaha gerek duymadı baktırmaya zaten 21 rınde rendevun vardı ogun keseyı gorduk beta degerıde guzel dedı
Tuse18 Bizde bugün 4+3 dün betam 68 çıktı sanırım geç döllenme bana düşük geldi hafif kasık ağrısı harici bir belirtim yok 🥺
Zhdcn Tuse18 merhaba ben pco 1. Hamileliğimi 2. Ayda öğrenmiştim adetim hep geç olduğu için gittiğim de böyle sıkıntılar yaşamadım . Şimdi ise en son 10 şubatta adet oldum ve 14 martta idrar testinin silik çıkması ile öğrendim daha sonra 15 de kan verdim 63 çıktı 17 verdim 128 çıktı 20 sinde verdim 397 çıktı doktorum 1 hafta sonra gelmemi kan vermeme gerek olmadığını söyledi yarın gideceğim ve sağlıklı mı nasıl gidiyor çok merak ediyorum ve endişeliyim geç döllenme olduğunu söyledi
mrsyurdanur Bizde 5+3 üz şuan çok bi belirti yok biraz koku hassasiyeti ve göğüste şişkinlik dışında diğer hamileliklerimde çok fazla kusma bulantı yaşadım bunda yaşamam inşallah. ☺️
Tugce48 meltemdrn bizde bugün 5+4 olduk🙏gecen hafta keseyi gördük kısmetse 3 nisanda bebişi görmeye gidecegiz🙏 benimde gögüs agrısından baska belirtim yok bir de cok yorulunca kasık agrım oluyor o kadar😇ilk gebeligimde böyleydi ve sonuna kadar böyle gitti inşallah bu da öyle olur🧿😍
SelHan54 6+1 olduk biz de bugün geçen haftaya kadar belirtilerim vardı bulantı kasık bel ağrısı ama şuan benim de sadece göğüs hassasiyetim var aç kalınca sadece midem bulanıyor gibi onun haricinde bende hissetmiyorum daha kalp atışını duyamadım 10 gün sonra gidicem inşallah 🌸