aysuyenihayat Dolphin16 oyy maşallah darısı benim başıma inşallah 30. Haftaya giricem bende inşallah sonrası su gibi geçer ❤️
aysuyenihayat dahabirmavi evet evet sordum gayet normal bi durum yeri daraldığı için bi yerde toplanmalar görülür hep dedi
dahabirmavi aysuyenihayat yaa çok teşekkürler benim daha randevuya vardı bir de arada ağrı giriyor karnıma hareket edemiyorum yavaş yavaş nefes alıyorum bi dk sonra kesiliyor iki akşamdır yaşıyorum bunu size de oluyor mu
KadriyeSoyucok aysuyenihayat bendede oluyor 22 haftalığım günde 10 kereye kadar normal dedi doktorum rahim doğuma hazırlık yapmak için çalışmalara başlıyormuş
aysuyenihayat KadriyeSoyucok 29+2 deyim doğumun artık oldukça yaklaştığını net olarak hissediyorum 🥹🥲🥲❤️ Allah hepimize kolaylık versin inşallah
ozgegundogdu1903 aysuyenihayat benim nerdeyse hissetmeye başladığım andan beri oluyor karnım yamuluyor böyle bi bölgede sertlik oluyor ayaklarımı uzattığım veya sola yattığım zaman kesiliyor ama
Diidosd dahabirmavi bu söylediklerinix bende de oluyor. Daha önce olduğuna doktor randevum vardı. O zaman dizini dayamış miniş göbek deliğine demişti. Ama iki gündür yine daha da şiddetli olmaya başladı. Bugün aile hekimine veya acile gideceğim bakalım ne diyecek
aysuyenihayat dahabirmavi bu dediğiniz şeyi daha dün gece yaşadım uykudan uyandım hatta. Kasılma gibi bişey oldu kuvvetli uzanınca geçti. Galiba artık doğumun baya bi yaklaştığının farkına varmak gerekiyor 🥹❤️🥲🥲🥲🥲
dahabirmavi Diidosd benim 29a girince başladı dr gidince soracağım tabi ki ama deneyimsiz olduğum için ne yaşadığımı bilemiyorum ister istemez korkuyorum da anladığım kadarıyla çoğu kadın bunları yaşıyor ☺️ acaba kasılma mı oluyor yoksa minik yaramaz mı
dahabirmavi aysuyenihayat ben en ufak harekette ağrıyı daha çok hissediyorum sabit durup nefesle düzeliyor ancak, eşim evde yokken yaşıyorum benimki çok evhamlı görse doğuruyorum sanıp telaşlanır😅 sağlıkla, vaktinde gelsinler 🫶🏻
Diidosd dahabirmavi ben bugün sağlık ocağına gittim. Tam göbek deliğinin hemen üstünde hafif bir sertlik vardı. Göbek fıtığı olabilir dedi. Veya bağ dokusu zayıfladığı için de ağrı yapabilir dedi. En yakın zamanda genel cerrahi ultrasonda baksın dedi. 🤦♀️
dahabirmavi Diidosd aa çok geçmiş olsun ben şimdi baktım da benim orda sertlik yok bastırınca ağrı da yok bilemedim 🤷🏼♀️
Arhirem aysuyenihayat Haftadayım zaman zaman özellikle yorulunca , fazla ayakta kalınca vs bende de oluyor. Bir noktada sertlik ve baskı hissediyorum. Hatta 25. Hafta kontrolümde yine bu şekildeydim denk gelmişti kontrole ultrasonda bebiş ikibüklüm katlanmıs ayakları başının üstündeydi , uyuyordu o şekilde :) belki sizde de toplanıyordur baskı yapıyordur.
mucizem___ aysuyenihayat bende de oluyordu doktorum bu haftalarda yalancı sancılar da olabilir demişti