aysuyenihayat Kızlar 29+1 deyim. Birkaç zamandır gün içinde karnımda bebek bir yerde toplanıyo toplandığı yer dışardan bakınca çıkıntı şeklinde gözüküyo. Ve karnım bildiğiniz kaskatı kesiliyo. Bu normal bi durum mu yoksa kasılma mı?
Ayse723 aysuyenihayat 23+2 yım ben de aynı şeyi yaşıyorum özellikle yorulduğum zaman bebek bi toplanıyor kaskatı kesiliyor hareket edemiyorum hemen uzanıyorum sonra geçiyor. Hatta bazen o kadar aşağıda hissediyorum ki korkuyorum ama doktorum normal diyor.
dahabirmavi aysuyenihayat aynı haftayız bende yaşıyorum bunu ilk gebeliğim bilgim yok bekleyeyim bende
story aysuyenihayat o haftalarda benimde aynı şekilde başlamıştı. Burada da kasılma diye okumuştum baya kafama taktım hatta. Doktorum her seferinde normal olduğunu söyledi bebek büyüyor yeri daralıyor dedi nitekim 37+2 hafta olduk ara sıra hep devam etti. Doktorunuz en doğrusunu söyler ama genelde normal oluyor kafanıza olumsuz şeyler getirmeyin.
aysuyenihayat Ayse723 Benim aşağıda olmuyo genelde göbek deliğimin tam oralarda ama günde birkaç defa yaşamaya başladım. Bu kasılma dedikleri şey böyle mi oluyo acaba tedirgin oluyorum bende ☹️
KadriyeSoyucok aysuyenihayat bendede oluyor 22 haftalığım günde 10 kereye kadar normal dedi doktorum rahim doğuma hazırlık yapmak için çalışmalara başlıyormuş
Sahradmla aysuyenihayat benimde oluyodu 2 gebeliğimde de oldu bı taraf komple boş oluyo diğer tarafta toplanıyordu sorun olmadı biri 4 buçuk diğeri 2 yaşında cocuklarim şuan
Sahradmla aysuyenihayat saoll cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️ şuan 11+2 haftaligim bende
Dolphin16 aysuyenihayat normal cnm son haftalara gelirken daha çok olucak bebek kendine yer açmaya çalışıyor bende kaburga ağrısı olmuştu göğüs altındaki kemikler kaburga mı oluyor onlar batıyordu karnım taş gibi oluyordu . Meğerse büyüdüğü için yer açıyormuş kendine 🤦♀️
aysuyenihayat Dolphin16 o kaburga ağrısından neler çekiyorum yaklaşık olarak 2 haftadır bi bilsenizz :( yatsam geçmiyo kalksam geçmiyo uzansam geçmiyo şaşırdım bende ne yapıcağımı 😂😂🥲
birgaripana_ aysuyenihayat evet kasılma dedikleri tamda o ara ara gelip gidrr korkma. O kasılmaların adı Braxton Hicks googleden bak canım.
Dolphin16 aysuyenihayat aynen benimde çok canım acıyordu normalmiş ama gelde bana sor çok çekmiştim bende . Hamilelik ilk aylar kusma ile geçti sonra kaburga ağrısı sonra vajinada kaşınma sonra mide yanması en son haftalar çok ağırlaştım 33 kilo almıştım nefes alamıyordum artık yatamıyorum uyuyamıyorum offf ne çektik be 🤦♀️🤦♀️ ama sonu çok güzel bitti 😍😍 6 yaşında paşam şimdi
aysuyenihayat Dolphin16 oyy maşallah darısı benim başıma inşallah 30. Haftaya giricem bende inşallah sonrası su gibi geçer ❤️