Eflinnisa Pamuk 10 kadar vermem gerekiyor sağlık ocağına 4 yaşında oğlum var onunla yetişmek imkansız çok mız mız hastanelere sağlık ocağına getiremiyorum peşime
Pamuk Eflinnisa Yok canim idrar tahlili değil 10a kadar verilen değil gebelik testi gibi Bi çubuk var idrara batiriyorlar 5dakikada çıkıyor.Orda var mıdır bilmiyorum
Eflinnisa Pamuk Trabzon’dayım. Burda sağlık ocagında tahlillern10 da toplanıyor canım idrar kan hastaneye gönderiliyor
esraEb Eflinnisa evet öyle. Gidince birsürü yapcam sanıyorum öyle yoğun sancı ile gidiyorum. Bi gidiyorum minnacık bir şey 😄
melek79 Eflinnisa gece saaat 1 de , 2 bucukta, 3 bucukta vede şuan tekrar girdim çıktım😂 bıkmış yılmış durumdayım uykularım haram oldu gece bari dursa . Normalde de sık tuvalet e çıkan biriyimdir ama gece hiç uyuyamıyorum bu yüzden.
melike098 Eflinnisa ilk haftalardan beridir o kadar cok gidiyorum ki gunumum çoğu tuvalette geciyor resmen 37 haftalık oldu hala aynı surekli gidiyorum
AylnDogn Eflinnisa 17+2 günlük hamileyim. Aşırı derece de su tüketiyorum. Ve yarım satte bir idrara çıkıyorum doktorum gayet normal dedi. Tabi yanma kaşıntı oluyorsa enfeksiyon vardır