Eflinnisa 14 haftalık yarım saatte bir idrara gidiyorum herkesmi böyle yoksa enfeksiyon felan olabilirmi
Sevgi56 Eflinnisa ben çok su içerim ama yinede bukadar sık çıkmam, herkeste farklıdır tabi. İdrar yaparken yanma, kasık ağrısı falan varmı öyleyse enfeksiyon ihtimali olabilir.
bitterciko Eflinnisa yok yok en normali bu 😂mesela tuavletle aramda artık bir bağ var. Kocamdan çok görüyorum onu
Canimucizem Eflinnisa yolu eskittim halıda izim çıktı artık 😂 12.haftadayim ısrarla devam gerçi suyu da güzel içiyorum onunda etkisi var belkide
Pamuk bitterciko Eşim benim gece sürekli kalkmama alışamadı her seferinde yerinden zıplıyor bisey mi oldu canim iyi misin diye😂
esraEb Eflinnisa ben de aynıyım. Gidiyorum minicik yapıyorum ama karnım öyle rahatlıyor ki anlatamam 😤
Eflinnisa esraEb benim çok var gibi geliyor bana kendimi tuvalete zor atıyorum ama dediğiniz gibi çok az
Pamuk Eflinnisa Bende aynı 14 haftaligim hele uyurken sürekli kalkıyorum sinir oluyorum.Yeni idrar testi kültürü yapıldı.Temiz çıktı demekki normal.
Eflinnisa Pamuk bana bayadır test yapılmadı bizim Dawn sedrom riskimiz var fetal DNA verdim sonuçlar cıkınca gideceğim o zamn istiycem tahlil
Selamcanim Eflinnisa kız ben doğurdum altı ay oldu. İnanır mısın o klozette uyuya kalmışlığımı biliyorum. Ki aşırı su içerim normalin dışında. Allahım ne günlerdi. Sksjsj
Eflinnisa Selamcanim bende su çok içiyorum doymadığım tek şey su ama artık tuvalete gitmeye üşendiğimden suda içmek istemiyorum 😄
Medinehnm Eflinnisa gittikten sonra cıkar cıkmaz bidaha geldiğini biliyorum :D bırak yarım saati yani
esraEb Eflinnisa evet öyle. Gidince birsürü yapcam sanıyorum öyle yoğun sancı ile gidiyorum. Bi gidiyorum minnacık bir şey 😄
Pamuk Eflinnisa Canim sağlık ocağında bile strip ile 5dakikada sonuç çıkıyor bazen gidip yaptırıyorum.ilm zamanlar enfeksiyon cikmisti
Eflinnisa Pamuk 10 kadar vermem gerekiyor sağlık ocağına 4 yaşında oğlum var onunla yetişmek imkansız çok mız mız hastanelere sağlık ocağına getiremiyorum peşime