Medalogg 2Mom2 valla herkes sizin gibi demiş bakalım heyecan ile bekliyorum. Birde parçaları konusunda bu kadar yardımcı oluyor iseler ne güzel valla 💕
Medalogg Tripkolikkkiz Busel berkabusra1 2Mom2 pandoraninkutusu dysonum geldi kızlar hayırlı olsun inşallah. Ya küçücük alandan çıkan toza inanamadım. Ben kızım yüzünden biraz tititizimdir şaşırdım. Sadece ağır şimdi şarja taktım bakalım komple supurecegim kolumu yoracakmı yoksa elim alışacakmi merak ediyorum
2Mom2 Medalogg hayırlısı olsun canım benim mutlaka alışacaksın ve çok kolay olucak artık bende robot ve kablolu süpürge de var ama favorim dayson genel olarak onu kullanıyorum en son kabloluyu ne zaman açtım hatırlamıyorum bile 😁
Busel Medalogg hayırlısı olsun ama inan elin alışıyor kabloludan sonra yok cektir ittir kabloyu çek başka yere tak sorunu olmadığını için rahatlığı ağırlığın önüne geçiyor bence
berkabusra1 Medalogg hayırlı olsun güle güle kullan ☺️ evet biraz ağırlığı var ama kabloluyu taşımaya göre daha pratik kullanımı zamanla alışıyorsun ☺️
pandoraninkutusu Medalogg ☺️☺️ hayırlı olsun inşallah inan cok güzel bir alet vallahi evi bal dök yala yapıyor Allah razı olsun
Cady Medalogg bu arada fiyatı 19 bin TL olmuş . Bende almayı düşünüyordum ancak robot süpürge aldım. Elektronik herşey zamlanmis. Daha 1 hafta önce 15 bindi şimdi 19 bin
Busel Cady hepsiburada da dyson saticisini takip ediceksiniz kendi satıcısı 15bin başka saticilarda pahali. Kendi sitesindne de alabilirdiniz
AyseYldz Medalogg ben çok memmnunum çocuklu hayata gerekiyor kablosuz süpürge. Ama haldir huldur temizlik yapmaya alışmışım dip köşe temizliği haftada bir veya 2 haftada bir kablolu ile yapiyorum
Medalogg AyseYldz kablolu ya ihtiyaç duymuyacakmışım gibi geliyor bana ya bu tek yeter gibi çok iyi çekiyor
AyseYldz Medalogg çekiş olarak çok iyi ama dediğim gibi haldir huldur sağa sola hızlı hızlı dolana dolana temizliğe alışmışım dysonima kıyamıyorum😂😂😂😂 bir de kesinlikle süpürgeleree su cam çekmemek gerekiyor pis riskli temizliklerde kabloluyu açıyorum
krdgzmm Medalogg çok ama çok memnunum aşırı pratik oluşu ve çekim kalitesi ilk söyleyeceğim özellikleri olur ama herşeyiyle iyi ki almışım diyorum
krdgzmm Medalogg hiç farkında bile olmuyorum tuşa bastığımın aksine tuşlu olması kontrol etmemi kolaylaştırıyor