imera_ferammm53 AysEmreee evet güzel hastane ana normal Doğum ücreti 2500lira ben taksit falanda yok durumum olsaydı devam ederdim o hastaneye gitmeye 😞😞benim doktorumda Yeliz akçelikti
AysEmreee imera_ferammm53 evet maalesef Doğum ücreti gereksiz pahalı ne yazıkki inşallah siz de en güzel şekilde sağlıkla doğurursunuz 🙏💐
AysEmreee Mlkplt sende çok haklısın uzaklık konusu mühim inşallah güzel ve sağlıkla geçirirsin süreci ve bebeğini kucağına alırsın🙏💐
Mlkplt AysEmreee inşallah canım rabbim hepimizin sagsalim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
MelekGuleryuz Kbraunl çok şükür şimdi 6+1 haftalık hamileyim. Doktor araştırıyorum bu yüzden. Öyle güzel doktorlar var ki psikolojik destek bile veriyorlar. Ama bunlarda o yok. Hepsinde bi surat. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin canım 🤲🏻👼🏻💕
Meral28 Mlkplt 30 ya bilmiyorum o dr içime sinmeyen bişeyler var bende karşıda bi dr gittim ama uzak zor oluyo
Mlkplt Meral28 o hastane de ya sevil ya yavuz diyorlar geçen ablam doğum yaptı sevil hanıma beğendi aslında sadece bana soğuk geliyor o doktor uzak bı yerede gitmek istemiyorum napcam bilmiyorum 34 haftadayim bende
Aselikra Kbraunl saygı HASTANESİ nasıl ve doktorunuz kim memnun musunuz bana bilgi verir misiniz muayene ücreti ne kadar
Nagihan1 Aselikra ben nihan hanıma gittim 2 kez gayet memnun kaldım ilgili guler yuzlu. Muayene ucreti 70 tl normal dogum 1300 sezeryan 2000 demislerdi