Hamiss5 ben hiiiçmuaymeye gitmedim zaten devlet olsun özel olsun doktorlardan kolay kolay bir sıkıntı olmaz diye hep inanırım 32haftalarımda falan gittim ağrım vardı felakat ti ya bir sürü Suriyeli insan var onlardan dolayı herkes gergin anlaşamıyorlar bizede tahammül göstermiyorlar sanki veremli gibi davrandılar muayene ettiler Doğumhanede beni üstün başım hep jel oldu bana peçete uzatan Devlet Hastanesi doktoru her zaman ama bu doğumhanedeki hemşireler kalk al falan dedi üstüm berbat oldu sancı çeken kız abla burda doğurma falan diyor içerde hamilelere bağırıyorlar bir kız önlükle orda hala bir odaya aşınacak diye bekliyor ebeler hemşireler hep suratsız yani güvenlik görevlisi kadınlar daha iyiydi beni oraya kesseler gitmem artık şimdi Ümraniye devlete gidicem artık doğumumda orda olucak mecbur inşeAllah orası iyidir artık cidden doğum korkusu hiç yaşamıyorum bana kötü davranacaklar o acılar içinde nasıl bir halim olur bilmiyorum eşim ailemden saatlerde uzak kalıcam bu yani korkum düşünün ya hiç Doğumdan korkmuyorum ama durumum yok eşim zorlasa özele Doğum yaptırır ama bende zorlamak istemiyorum yani daha ne diyim 😞😞😞😞 dua edelim birbirimize 36dayım37ye yol aldım hayırlısı olsun hepimiz için inşeAllah güzel Doğum hikayelerimiz olur biZimde bebeğimizde sağlıklı olur 🤲🤲🤲