Nazli-61 TvitySe valla farklı bişey yemedim sadece hergün muz yiyorum bide kahvaltıda yumurta peynir bazen patates tost,her sabah yiyorum. Sürekli bişeyler yiyorum gidip gelip
Asilinannesi16 TvitySe 38. Haftada 2655 dedi bizede doktor bu saatten sonra anne karninda teshis koyamayiz dedi ve beslenmeyle alakasi olmadigini soyledi dunyalarida yesen fayda etmez dedi ya genetik minyon bir bebek yada bilmedigimiz birsey var dedi dogmasini beklicez
Asilinannesi16 TvitySe Yok bizim kol ve bacaklarin üst kismi kisa dedi kafasi falan herseyi haftasiyla uyumlu 7 bin cesit hastalik var dedi anne karninda teshis koymamizin mumkunati yok dedi ama esimde minyon bende minyonum ikimizde küçük dogmusuz o yuzden genetik gecislide olabilir dedi bilmiyoruz artik 🤷🏼♀
iremyb TvitySe bende 36. Haftadayim dün doktordaydım 2400 dedi kilosu ama kagitta 2254 yaziyor 2 hafta gerilik var kan akişi suyu iyi sorun olmaz diyor ama bana uykular haram
Ozgemoms Bende 32+1 de 1850 kilodaydı karın çevresi 1 hafta geride demisti doktorum biraz internet ve forum arastirmama göre kuruyemis,süt,peynir,yumurta odaklı besleniyorum suan haftaya salı kontrolum var bakalım kilo almış mı ?
Kubra2610 Anneolmak93 merhaba benimde sizinle aynı durumum , gelişimi durdu cuma günü de kilo almazsa alınacak..36.haftaya girecegiz 2 kilo. Siz ne yaptınız sonradan kilo aldı mı yoksa sezeryana mi alındınız..bebeğiniz nasıl?
Ozgebrcu Tugceilyasoglu canim benim de öyleydi bi diyetisyenle gorustuk kahvalti 2 yumurta ceviz peynir salatalık domates 2 dilim tam buğday ekmek ve süt verdi. Tüm öğünlerde tam buğday ekmek ve süt yoğurt kefirden biri mutlaka var. Yatmadan da süt ya da kefir iciyorum. Et sebze salata bol bol porsiyon bakmadan. 2 haftada yetişti karin çevresi hemen
Mgrlkkk Benimde 32. Haftada gelişim geriliği başladı daha öncesinde hep önde gidiyordu şuan 37+1 iz 32. Haftada 2200 kgydi şimdi 2900 kg olmuş ama doktor daha fazla bekletemem dedi karın çevresi hala geride 2 hafta bu sebeple haftaya cuma sezeryana alacak beni