Asilinannesi16 tubimom Amin inşallah allah razı olsun❤ rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm gebelerin dogumunu kolaylastirsin insallah sağlıkla kucagimiza alalim evlatlarimizi🤲🏻
Sedagnlgl biryazgecesii halı yıkadım 38e gircez artık gelsın istıyorum son kontrolde kanalda degıldı 3gün öncr nişanım geldı rahım agzım yumuşamış kasıklarımda ve rahmımde felaket baskı var bebek kasılıyor sertleşıyor bıraz kasıklarımda sancı var kızlar artıkk doğurayımmm🤣🤣
hayalperest2310 Misketlimonum amin inşallah canım iki gündür içiyorum dün sancılar vardı hafif bugün bakalım ne olacak 🤲🤲🤲
hayalperest2310 yagizegemom değişiklik var mı sende canım bende birşey yok adaçayına devam edecem tarçından korkayrum azcık 😂😂😂😂
yagizegemom hayalperest2310 sadece bebek hareketinde değişiklik oldu ben dürtünce tepki verdi ama sanki hafif hafif belimde ağrılar var gibi psikolojik mi bilemedim hele bi sabah olsun anlarım😂
hayalperest2310 yagizegemom bende bebiş hareketli zaten son günler hareketleri eskisi gibi değil daha az ama hissediyorum inşallah bşrsey de olmaz zaten bitki çayları gibi önerildiğine göre sıkıntı olmaz da
yagizegemom hayalperest2310 inşallah canım bakalım bi sabah olsun durum neyi gösterecek🤷🏻♀️ bu gidişle doğuramıycaz yoksa biz🫠😂
MerveS697 Hanımlar merak ettim sizi durumlar nasıl 😅 çok heyecanla okudum 36 haftam bitti oyüzden artık yavaş yavaş sonlara geliyorum
Fatmanut Dilaraa23 pilates çok işe yarıyor. Düzenli yapıyordum. Kontrole gittiğimde 4 cm açıklığım vardı
Hediyemmm Dilaraa23 bende seni merak ediyordum ne zamandır acaba doğum yaptımı diye şimdi postuna denk geldim😀