S_Selin_ tubimom inşallah teşekkür ederim tüm hamilelerin bu güzel ayın hürmetine doğumu kolay eylesin Allahım 🙏🙏🙏🙏
hayalperest2310 yagizegemom valla sancım var dün akşamdan beri öncesi tık yoktu bugün korktum içmedim 😂😂😂ada çayı içtim olacak kız bu iş😂😂
hayalperest2310 yagizegemom 4 bardak suya bir tane çubuk tarçın attım kaynattım biraz demlemeye bıraktım içtim canım üç bardak bir tane de anneme verdim 😂😂😂
yagizegemom hayalperest2310 bende kocişe veririm artık bir bardağı zaten o ısrar edip duruyo içte doğsun artık diye 😂😂😂
hayalperest2310 yagizegemom yani bence de içir anlasınlar benim kocişim daha izne gelmedi annemlerdeyim o yüzden anneme içirdim 😂😂😂
Momsy410 Dilaraa23 ben de 39a giricem hic belirtim yok ne yalanci sanci ne bisey. Gayet hareketliyim hatta. Ayagin kiriksa squat falan da yapamazsin saniyorum bol bol sicak su tut kaslarin acilsin, hurma yardimci diyorlar acilmaya
Misketlimonum hayalperest2310 benim suyum geldi tarçını içtiğim günün gecesi ☺️ bebişimi kucağıma aldım elhamdülillah darısı senin başına
tubimom Asilinannesi16 geçen biri kanalda değilken yapmış zor olmuş doğumu o yüzden bişey diyemem ada çayı için önce daha iyi olur sanki sancılar başladığında tarçını yapmanız daha faydalı olur
Asilinannesi16 tubimom hmm o kadar gözüm dönmedi daha yapmayayim o zaman 🤣 adacayini nasil demlicem biliyomusunuz
Dilaraa23 Misketlimonum kanala girmişmiydi yoksa baş aşağımıydı bebiş? Benim 28. Haftadan beri kafası aşağıda ama kanala girdimi girmedimi anlamıyorum🤣
hayalperest2310 Misketlimonum amin inşallah canım iki gündür içiyorum dün sancılar vardı hafif bugün bakalım ne olacak 🤲🤲🤲
tubimom Asilinannesi16 bir bardak kadar kaynatın suyu bir tutam atın beş 10 dk demlemeye bırakın için hurma varsa bol bol hurma yiyin