Minikmucizemmm26 Seyma_erkan27 kız bebek bekliyorum canım kusma olmadı bazı kokulara karşı biraz bulantım oldu bence kişiden kişiye göre değişir bu durum
Kalbiimde2can Bu degisiyor bence cinsiyetiyle alakasi yok ilk oglumda hic kusmadim mide bulantimda olmadi canim hep tatli cekiyordu bu hamileligimde cok mide bulantisi yasadim hep eksi seyler canim cekti ve yine oglum olacagini ögrendim🤣
esnyz14 Seyma_erkan27 Neredeyse hiç bulantı kusma yaşamadım inşallah sonrasında da yaşamam kızçem olucak🦋
Dolphin16 Seyma_erkan27 benim oğlumda geç başladı geç bitti kusmalarım kişiden kişiye göre değişiyor bence
anneoluyorm_ Seyma_erkan27 Erkek bebeğim olacak Allah’ın izniyle Sadece 1 gün bulantım oldu o kadar. Bunu bende duymuştum ama doğru mu bilemem
melike098 Seyma_erkan27 ay yok oglumda 4 ay boyunca kustum kilo verdim ilk aylar kizima hamileyim simdi oglumdaki kadar cok olmadi yanimda kovayla gezerdim oglumdayken bunda sadece sabahları oluyordu sonra hiç kalmadı zaten
Atlas2023_ Bebis12929e benimde aynisi oldu kesin kız bak görürsün Bi insan haddinden fazla kusabilirmi hepsini yaşadım ve 30+6 olduk halen daha devam ediyo ama bende oğlan bekliyorum 🙏🏻😊
Mustafayigitvebeytugannesi 3kuzuAnnesiyim ilkinde turşu suyu aşırı şekilde turşu yiyip suyunu iciyodum sonradan tatlıya dönmüştüm. İkinci de tatlı ve meyve birde sade soda çok sık yiyodum sonradan eksiye düştüm şimdi bunda inan ne tatlı ne tuzlu canım hiç bişey istemedi doğru düzgün asermedim bile hiç hamile değil gibiydim biri sormasa hamileliği unutuyodum 😊