Nazli-61 Tanembebek5 valla bende diyorum hamileliğim boyunca en zorlandığım zamanlar Allah sizede kolaylık versin bu haftalara gelince 😮💨😅
miraninannesi_ Tanembebek5 aynen öyle içrrde kolunu bacağını dışarıdan daha net hissedince sabredemiyorum :)
ensensr23 30+1 oldum bende herşeyi aldık sadece yıkayıp yerleştirmesi kaldı bu hafta başlıycam hepsine nasipse ilk gebeliğimde yapmadım erken geldi bebişlerim çok ani yakalandım bunda geç bile kaldığımı düşünüyorum…
Tanembebek5 ensensr23 ben de nasipse başlıcam canım bakalım önümüzdeki 2 hafta içinde her şey hazır olur inşallah 🙏
Tanembebek5 miraninannesi_ benimki doğum pozisyonu almış sadece ayaklarının hareketini hissediyorum göğsümün altında 😅😍 inşallah sağlıkla gelirler de öpe öpe doyarız ellerine ayaklarına 🙏🥰🧿
miraninannesi_ Tanembebek5 bnmde doğum pozisyonunu almış ama sağ ve sol kssıkta aynı anda BİŞEYLer hissediyorum kolları heralde :))
Tanembebek5 miraninannesi_ evet ben de öyle anlamıştım zaten hem kasıkta hem yukarıda hissedince dedim bu döndü herhalde 😂 doktora da gidince söyledi zaten dönmüş baş aşağı dedi 🥰