Tanembebek5 Sizler kaçıncı haftadasınız, hazırlıklar başladı mı bitti mi yoksa benim gibi hiç mi başlamadı henüz 😅
miray1995 Tanembebek5 30+3 teyiz 🙏🏻 hazırlıklar %90 tamamlandı, ilk gebeliğimde de 7.ayda hazırlamıştım çantayı 😂 iyi ki erken hazırlamışım erken doğum yapmıştım
Kbramhmt Tanembebek5 Tanembebek5 bizde bugün 30+0 sezeryan olacagı için 8 haftamız kaldı inşallah bugün hastane çantasını hazırladım
beyza-1 Tanembebek5 32. Haftadayızz hazırlıklar bittii bi hastane çantamız kaldı şuanlık bakalım sağlıkla gelsin bebişler💙😀
Tanembebek5 Kbramhmt ben de sezeryan düşünüyorum bakalım ne zamana gün verecek doktor 😍 sağlıkla gelsin inşallah evlatlarımız 🧿🙏😘
Tanembebek5 Mhtpflz ben de inanamıyorum vallahi daha dün öğrenmiştim sanki günler geçmiyordu ama şimdi yakın zamanda inşallah kucağımızda olacak yavrumuz 🧿🙏 sağlıkla gelsin inşallah evlatlarımız 😘🙏
Tanembebek5 beyza-1 amin canım inşallah 🙏😘🧿ben de haftaya hepsini 2 haftaya halledicem canım inşallah 🤩
Tanembebek5 Nazli-61 evet bu zamanlar yavaş geçiyormuş öyle diyor işaret doğsun artık diyormuş herkes 😅
Nazli-61 Tanembebek5 valla bende diyorum hamileliğim boyunca en zorlandığım zamanlar Allah sizede kolaylık versin bu haftalara gelince 😮💨😅
Annecim58 Tanembebek5 Bizde 30+0 2. Bebeğim yavaş yavaş hazirlamaya başladım muhtemelen Mayıs sonu gibi olur doğum