Bsrhcr ozlem-ksknnn Bende dort haftalik hamileyim ve cok yeni uc gun once ogrendim cok mutluyum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins
BurcuY ozlem-ksknnn kuzum nasıl anlatayım parmak gbi Bişi zaten jel sürdüğü için kaygan oluo o yüzden acı hissetmiosun hiç endişelenme diyorum ya 4 defa bakıldı bana da ☺️Ama sormak istediğin ne varsa anlatabilirim ☺️
Mucizemmm41 ozlem-ksknnn BurcuY bende alttan baktırdım bir sıkıntı olmadı ama bağzıları diyor rahimde açılma oluyor arkadaşımda gitti alttan baktılar akşamına düşürdü kanamayla çocuğu
BurcuY ozlem-ksknnn yardımcı olabildiysem ne güzel Bişi sormak istersen her zaman sorabilirsin kuzu bizde çok büyük değiliz ama olsun 😂
ozlem-ksknnn Mucizemmm41 bende öyle biliyordum o yüzden ilk zamanlar alttan baktırmayı düşünmüyorum o yüzden kendi fikrim
BurcuY Mucizemmm41 yok kuzum allah korusun öle olsa burda riskli gebelik geçirenler hep öle baktırıolarmış bakmazlardı ☺️
Yshlt ozlem-ksknnn bana ilk Alttan baktı doktor Allah’ıma bin şükür sorun olmadı ama kesinlikle alttan baktırma hiç doğru değil