bebek26 Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım canım ben ikiz di biri normal gebelikti ama ilk o düştü metodıraks denen ilaç yaptılar kimyasalım için yumurtalıklarda aşırı şişme yapmıştı alttan muayene ölüm olmuştu benim için ağlıyordum alçıdan artık her neyse ilaçtan sonra 4. Gün Betm yükseldi ameliyata hazırlanırken tüpleri alacaklardı betam düşmeye başladı allahtan ama nöbetçi dr gece bana alttan ve dil altından hap vermişti dr uma dememem gerektiğini söyledi onlar sayesinde mi düştü de kurtuldum ameliyattan bilemiyorum artık 0 lanana kadar kan verdik bitti Allah’a şükür genetik test yaptırmayı düşünüyordum ama ailende hastalık yoksa gereksizmiş yaptırmak nasip olmadı baş dönmesiyle gittim hamile olduğumu öğrendim 5. Gebeliğim bu arada bunu da kimyasal die bekliyordum o iğneden sonra 3 adet dönemi geçirmen gerekiyor Muş benim 2 adet geçmiş oldu ve dr lar hep %90 kalbi duracak %10 anomali olur dedi korkudan memlekete geldim tüm testleri yaptırdım bişey çıkmadı allahtan ama yumurtlama döneminde kahve atık adet kanı gibi lekelenmem oldu dr bazı kadınların bu şekilde yumurtladığını söylemişti bende Ogün öyle yumurtlamışım oğlumda asla böyle bisey olmamıştı hatta 8. Haftalara kadar ara ara kahve lekelenmem devam etti kesem çok güzeldi kanama alanı falan da yoktu şuan 16+5 teyiz Allah’a şükür kızımla