Kubra00111 Kızlar bir kaç gün önce ve bugün kahverengi akıntım oldu normalde olmazdı sebebi ne olabilir
Zumra_elif61 Kubra00111 tatlım 11 haftalık hamileyim yumurtlama günümde binim de olmuştu korktum dr a gittim kiminin böyle olur dedi öncesinde kimyasalım vardı onla alakasız dedi ve 2 hafta sonrasında hamileleğimi öğrendim
Ggizemdkgg Kubra00111 benim yumurtlama gününden 11 gün sonra kahverengi akıntım olmuştu ben adet başladı da öncesinde gelen kahverengi kandır diye düşünüp ped takmıştım ama bir pedi dolduracak kadar bile değildi ben enfeksiyon kaparım fikri ile pedi değiştirmiştim birkaç kere ama lekelenme şeklinde gerçekleşmişti. Çok çok azdı yani bir sonraki gün sonlanmıştı sonlandığının ertesi günü de zaten korunmuyor ve bebek istiyor olduğumuz için hem erken hem de normal gebelik testi yapmıştım ve pozitif olduğunu görmüştüm adetim den bir gün önce de hastanede test yaptırdım ve 600 küsür değer ile pozitif olduğunu söylediler ama kese yoktu çünkü henüz 4 haftalıktı minnoşum sonrasında keseyide gördük. Belki sizin de öule olabilir bebeğin rahme yerleşmesinden sonra gerçekleşen kanama olabilir yanlış bilmiyorsam yumurtlama döneminden sonra bebeğin o ince tüpten adını şu an hatırlayamıyorum rahme kadar olan yolculuğu 7 ile 15 gün kadar arası sürebiliyormuş bazısının erken döllenme bazısının geç döllenme vs olabiliyormuş ama eğer bebek rahme yerleşmiş ise beta hcg hormonu artık idrarda salgılanmaya başlamıştır yani evde test yaparsanız sonucu görebilirsiniz
Sevalturgutalp Kubra00111 bende çok az geldi 1 kere tek lekem geldi normal akıntım oluyor ama yarin hasta olmam lazım dua edin
adatuna Eğer yerleşme kanamasıysa şuan erken gebelik testinde çıkar. Testi yapabilirsiniz. Eğer gebelikten değilse ara kanamalar olabiliyormuş doktor normal demişti.
Kubra00111 adatuna iki gün önce test yaptım negatif çıktı ayın 17si ve 18 değerlendirdik yanılmıyorsam
Zuhrezuhre Zumra_elif61 ayy benim içime su serptiniz dünden önceki gün çatlatma iğnesi vurulmuştum dün de şeffaf beyazla karışık kılcal damar gibi kırmızı pembe kan geldi inşallah bu ay bende müjdeli haberi alırım 🙏🏻🙏🏻👼🏼🤍
Kubra00111 Zumra_elif61 yaa umarım bende de hamilelik olur iki gün ovulasyon testinde pozitif gördüm bu haftayı değerlendirmiştik ama bu kadar erken tepki verir mi vücut
bebek26 Zumra_elif61 Merhabalar yorumunuzu şimdi gördüm de. Benim de ocak ayında kimyasalım oldu. ve adet sonrası kahverengi lekelenmem oluyor yumurtlama akıntısı da koyu kahverengi oluyor. sezeryandan sonra bu şeklde regl görüyorum. Doktorum her şeyin normak olduğunu kimyasalın da lekelenme ile alakası olmadığını söylüyor ama ben hep acaba mı diyorum. Sizin süreç neydi tam olarak
Zumra_elif61 Kubra00111 bilmiyorum valla oğlum da veya daha önceki ovülabyonlarımda asla lekelenmem olmamıştı bunda oldu şaşırmıştık regly artığı gibiydi sanki hakkında hayırlısı tatlım gecikme yaşayınca test yap
adatuna Kubra00111 ovülasyonda pik gördükten 12 sonra sonuç çıkmaya başlıyor. Ona göre hesaplayabilirsiniz.
Kubra00111 Ggizemdkgg bende ped taktım tecrübenizi paylaşmanızdsm dolsyi teşekkür ederim umarım benimki de öyledir bebiş vardır adet gecikmesini bekleyeyim bir hafta kaldı geçen gün az geldi iç çamaşırında belli olacak şekilde bugün de iki üç damla geldi
Ggizemdkgg Kubra00111 rica ederim Allah gönlünüze göre versin. Hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah 🥰