Mihrimahvuslat Kiraz53 ikiz çok istemişimdir tek seferde 2 çocuk ohh miss😆😆 ama eşimin tarafında da benim tarafımda da yok hiç ikiz 1. Derece olarak ama annemin kuzeni var erkek onun ikizleri var belki de eşinin tarafında varsa bilemem 🙈
Kiraz53 Mihrimahvuslat hiç bisey bulamazsan kaynar pide al fırından ortasını aç tereyağ peynir koy bandir bandir ye Valla çok guzel gidiyor
Mihrimahvuslat Kiraz53 Aç kalmayız Allah’ın izniyle zaten orucun anlamı açın halinden anlamak değil mi 🥰
Mihrimahvuslat Kiraz53 vala ovulasyon testine başladım bakalım olmazsa bayramdan sonra direkt tedaviye başlayacaz ama duam doktora gitmeden nasip olsun 🥺
Kiraz53 Mihrimahvuslat inşallah canım 😍 adetin ne zaman bitti genelde adetten 10 15 gün sonra hamile kalma ihtimali oluyor
Kiraz53 Mihrimahvuslat olsun sen gün aşırı ilişki dene Bi gün yap Bi gün yapma yani hemencecik kalkma biraz uzan ondan sonra banyonun yap inşallah tutar
Mihrimahvuslat Kiraz53 banyoya sıra gelmeden ayıptır söylemesi lavaboya gidiyorum zaten ne varsa gidiyordur bazen bundan dolayı mı olmuyor diye düşünmüyor değilim 😑
Mihrimahvuslat Kiraz53 eskiden hiç tutamazdim ama şimdi o derece değil ama yine de çıkıyorum elimde değil 😫
Mihrimahvuslat kahvesever__ aç kız sonuna kadar arkandayım 😂😂 yağlama yapmak istiyorum bir ara ama cesaret edemiyorum 🙈
Mihrimahvuslat Kiraz53 aynen öyle önce Rabb’imin sonrada bu testlerin vesileyle olur belki çünkü rüyamda çift çizgi görüyordum ondan sonra karar verdim bu testlerin almaya 🙈
kahvesever__ Mihrimahvuslat Kayseri yağlaması mı 😂onu da çok güzel yaparım ben Kayseri de yaşadık kaç sene🌸