Busrakaya Merhaba Kızlar sağlık ocağından çağırdılar. Genel kan ve tahliller yapılacak dediler. 20. Hafta içerisindeyim. Birde tetanoz aşısı yapacaklar muhtemelen. Bu aşıyı olmak zorunlumu acaba? Olmayanınız var mı?
Melinoee Busrakaya Allah korusun elinize paslı bir çivi batarsa daha kötü değil mi? Bence olun bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Çocukluğumuzda da vuruldu en son lisedeyken tekrar ediyor diye biliyorum. Bence yaptırın gene siz bilirsiniz.
Selim_Alparslan Busrakaya bende 19+3 te oldum 2 gün ağrıdı sadece kolu çok zorlamayacaksın hemen geçiyor , olmak lazım bence her durumda enfeksiyon riskine karşı .
Gizem1504 Busrakaya Olmanda fayda var hiçbir zararı yok bende 2 kez oldum doğumdan sonrada olacağım. Herhangi bir durumda en azından korunuyoruz
bsrdmlpnr Ben riskli gebeliğim diye olmadım olma dedi doktor ama çok üzülüyorum nedense olmayı istiyodum aonuçta koruyucu bi aşı yinede siz bilirsiniz 😊 bana yaptırmasanda bişi olmaz dedi doktor ama 🤷🏻♀️
deletedmom947 Busrakaya aşıyı olmak zorunlu değil ama olmanızı tavsiye ederim. Ben iki dozunu da oldum sadece hafif bir kol ağrısı yaptı. Başka herhangi bi yan etkisi yok.
Denizinannesiii34 Busrakaya yaptır canım ben cok araştırdım çok tehlikeli allah korusun zaten sırf çocuk icin yapılıyo bu mantığa vurdunmu çünkü amlyt tabiki steril ederler ama olası bi mikrop çocuk ve anne almasın diye bende yarin yaptırcam bende 19+1
Busrakaya Denizinannesiii34 bendeçol düşündüm de yaptırıcam ya içimde kalacak yoksa kıyamam yavruma:)
Nalkan Canıım bende yarın olucam ilk aşımı doktorumda yaptırmamı önermişti zaten sağlık ocağı takiben seni bilgilendiriyor zaten