Aslannnn Rabbim öncelikle sağ salim kucağına almayı nasip etsin tek duam o hayırlarla inşallah biraz uzun bi hikaye olqcak ama sizinle paylaşayım şimdiden kusura bakmayın uzun bi yazı olacağı için hakkınızı helal edin 🤗bende polikistik overli olupta doğal yolla hamile kalanlardanım bilmedim bile 2 aylık olana kadar doktora gittim her düzensizlipimde kistlerle karşılaşıp dopum kontrol hapı kullanırdım bi süre düzenli adet görüp tekrar aynı sıkıntıyı yaşardım insanların sözleri dedikoduları daha da yıpratırdı yaşadığım düzensizlik belirtileride cabası olurdu sağolsun eşim bana hep destekti hiçbir zaman sorun etmedi olmazsa olmaz Allhın takdiri sen yinede herşeyden önemlisin der benim yanımda olurdu hep😔1senelik evliyim ve evlendikten 1 ay sonrada yine kist oluşumu yaşadım 3 aylık tedavi gördüm yine hormon testlerim normal çıkardı herşeyim normaldi ama tesbih tanesi gibi dizili birçok kistlerin oluşumu düzensizliğime sebepti 3 ay sonunda gynelle adlımdoğum kontrol hapı kullanımım sona erdi ve düzenli adet gördüm 2 ay sonra bidaha olmadım yine pko etkisi olduğunu düşündüm doktora gitmek istemedim test yap diyenlere inat yapmak istemedim çünkü hayal kırıklığı yaşatmak istemedim eşime eşim ısrarla doktora gidelim dedikçe ben herzamanki ilacımımalma konusunda ısrarcıydım neyseki böyle 2 ay geçti tam o süreçte tabi işsizlik sıkıntısı sebebiyle taşındık ağır koliler temzilikler yaptım ama hala doktora gitmeme konusunda ısrarcıydım neyseki kist belirtilerini yaşıyordum yine aynı hamilelik belirtisi gibi o da ama işte mide bulantım daha sonra kusmaya dönüştüğünde kitle çok büyüdü diye düşündüm ama gitgite arttı hemde hiç olmadığı kadar ve ilk kez bi yemekten en sevdipim yemekten tiksinincede acabalar sardı beynimi eşimle eczaneye test hap alma didişmeleri sonrası tamam dedim test alalım dedim eşim diyoduki yapalım yinede nolur nolmaz ona göre yol çizelim diyordu 1 hafta sonrasındada eşim de kendisi için randevu almıştı ama ben aldıpımız testin negatif olacağı düşüncesindeydim kusmaya dönüşünce acabalar sarıyodu ama doktorun dediğine göre hiç.olmaywcak bi ihtimaldi neyseki test aldık eve geliyoruz internette yine hamilelik belirtisi olarak köpüklü tükürük kısmı aklımda kalmıştı eşimin telefonuna sıçradı otobüste bişey anlatırken köpük şeklinde kaldı bu kez ümitlendim biran önce eve varıp yapmak istedim testi ama hep dua ettim allahım eğer kistim varsa yine nolur evimizi neşelendiren bi bebeğe dönüştür herşey sende dedim çünkü maddi çok sıkıntı yaşadık daha evliliğimizin baharında ve yeni düzenimizi kuramdan bi kentten bi kente göç ettik tedaviyle bebek yapabilecek imkanımız bile yoktu ama mucize işte eğer yiyecek ekmeği ve nasip edecekse Rabbim hiçbir şey engel değil neyseki eve geldik ve hemen testi yaptık bariz bi şekilde pozitif çıktı ben ağlıyorum eşimde ağlıyo ama ben o kisttir diye düşünüyorum o ihtimali hala düşünmüyorum sabah bidaha yaptık yine aynı pozitifti sonra kan testi yaptırdık 30.000 gibi bi değer çıktı ama ben kisttir diye düşünüyorum karmaşık duygular içerisnde 1 hafta sonrasında randevu aldık eşimle birlikte hey3canla doktor yolu tuttuk kalbim çıkqcak gibiydi ultrason ekranına bakıyorduk veee 9 hafta 1 günlük capcanlı sağlıklı bi bebek ve kesesini gördük o anki mutluluğu anlatmaya kelime yetmez tek kelimemiz şükürler olsun oldu ve sürec kontrollerle devam etti şimdi ise 35+6dayız ve kızımıza Alya Sılamıza kavuşmamıza 3 hafta kaldı hemde çok çok sağlıklı bir şekilde hamd olsun Rabbime 😢demem o ki herşey Allahın takdiri eğer alında yazılıysa zaten mucize gibi olmadığın anda veriyo Rabbim ve kzıımızın nasibini yaşıyoruz ki eşim çok mükemmel bi işe kadrolu bi şekilde başladı Allaha ne kadar teşekkür etsem az bugünümüze şükürler olsun Rabbim isteyen herkese de nasip olsun herkes için dua ediyorum olana olmayana sağlıkla sıhhatle herkese nasip etsin Rabbim şimdi geri.sayımdayız artık Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun😢🙇