Aslannnn Merhaba kizlar belki beni bu forumda taniyan cok kişi vardir artik psikoloji olarak hey ay acaba gebe miyim diye kafayi yiyen birisi olarak taniniyorum heralde 🤣 İlk bebegimi 7 aylikken kaybettim 😔 Nisan ayinda düşük yapmiştim ve aylar sonra tekrar hamileyim galiba dün erken gebelik testi yaptim ve çift çizgii😍😍❤😄 Silik degil hemde 😄 Ama sanirim cok yeni çünkü bugün adet günüm yine erkenden öğrenmiş oldum keşke biraz daha geç öğrenmiş olsaydim en azindan hemen doktora gidip keseyi falan görmüş olacaktim neyse şükür ki tekrar hamileyim ama kan vermedim henüz düşük değer görürüm diye korkuyorum 😐🤔 Simdilik bekliyorum ⏰ Bu arada gercekten hamileysem ( Hâlâ inanamiyorum😅)ve sağlıklıysa bebegim bunu 2 şeye borçluyum önce Rabbimin izniyle tabiki ama yinede faydasini gördüğümü düşünüyorum mucize dogadan sayfasindan aldigim keten tohumu ve aspir yaği veeee ovulayon testleri 😄 2 senenin sonunda rabbim yüzüme güler insallah bu defa sağlıklı sihhatli alırım insallah bebegimi kucagima 👶🏻👼 Dualarınızı eksik etmeyin kizlar 😙😙😙
Mihri-musta Aslannnn Allah gönlünce versin, senin ve ailen için hayırlısı olsun, inşallah minik bir kalp atıyordur ve sağlıkla kavuşursunuz 🌺
Nazli71 Aslannnn senin adına çok sevindim düşük yaptığın zmn açtığın 4-5-6 haftalık gebeler formundan tanıyorum seni gerçekten sevindim inşaallah rabbm tamamına erdirsin 🙏
_RainBow Aslannnn Allah yardım etsin inşallah hamilesindir. Neden kaybettin 7. ayında bebişini 😥çok üzüldüm gerçekten
Aslannnn Mihri-musta insallah canim benim doktora ne zmaan gotsem acaba göremem diye de korkuyorum erken gitmek istemiyorumm🤔
Aslannnn Nazli71 evet canim hamile oldugumu yeni öğrenmiştim o zman malesef düşük yaptim 😔 Rabbim ayni acilari yaşatmasin kimseye 😔💞
Aslannnn _RainBow bebeğimin kalbi rahatsizdi canim kasilmalarim artinca erken aldilar 2 gün yaşadi sadece 😔😐
silacetin88 Aslannnn canım tebrik ederim önceliklle seni ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüğün gün mü ilişki oldu nasıl yaptın bende ovülasyon testi kullanıyorım 2 gün önce çift çizgiyi gördüm gecesine ilişki oldu dün ara verdik sen nasıl yaptın
Aslannnn silacetin88 evet çift cizgiyi gördüm canim cift çizgiyi görmeden 2 gün önce oldu . Çift cizgiyi gördüğüm gün oldu bide .
Mihri-musta Aslannnn bu heyecanla çok beklemezsin gibi geliyor 🙂 Sağlık ocağında kan değerlerine baktır ertesi güne çıkıyor sonuç yoksa haftasonu girecek araya uyku uyuyamazsın
Nazli71 Aslannnn evet biliyorum amin inşaallah bu sefer sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına bebeğini 🙏
Aslannnn Mihri-musta Ya heyecan var tabi ama bu defa rahat olmak istiyorum akişina birakmak istiyorum belki pazartesi doktorada gidebilirim bilmiyorum 😄🤔
Aylin01 Aslannnn inşallah bu sefer herşey gönlünce olur sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın çok sevindim inan senden bu haberi bekliyordum çok şükür o haber geldi 😍 Allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürecek dualarım seninle ☺
Aslannnn Aylin01 Allah razi olsun kuzum cok teşekkür ederim insallah bebegimin kalp atislarini duydugumda da buraya yazmak kismet olur😀💞❤