Minikmucizelere Melo-fndkc bi sey olmaz bencede bebise bende inamiyon ona ama senin canın çekti o yuzden😕
nilsmomy Melo-fndkc valla ben bir güzel uyuyorum emzirip tutmadigim icin eşim kendine kahvaltılık yumurta falan hazırlıyor miss😂
Ceromommm3 Melo-fndkc dün patates kaşar rendeledeim içine 1 adet yumurta e az birşey un Baharat ekledim Kaşıkla tavada köfte şekli verdim Miisssaa patates köftesi kaşar bol olsn 😌 Harika birsey
Melo-fndkc Ceromommm3 kız o nasıl bi şey öyle acayip lezzetli olur bayılırım kaşara patatese zaten oy oy 😍 foti atsana
melek79 Melo-fndkc ay ben tutmuyorum ama eşime mayalı yada gözleme yapıyorum. Biz hep öyle tuttarız çok nadirdir yemek yediğiniz illa hamur işi çay olacak
Melo-fndkc melek79 benim eşim de hiç yemek istemez hep kahvaltılık ya da gözleme börek 😅 daha iyi oluyor ama yemekler bi ertesi güne kalıyor
Gbbc Melo-fndkc Bizde bi akşam kaşarlı kavurmalı tost bi akşam aynısının gözlemesini yapıyorum.2 şer tane haşlanmış yumurta 1 er bardak süt domates salatalık bu kadar😊
Melo-fndkc Gbbc bacım ben et buldum mu hiç kıyamıyorum tosta gözlemeye koymaya direkt akşamm yemeği et benim için ahahah 🤣
Duyulurum Melo-fndkc ben her gece klasik velibah ( patatesli gözleme gibi bir şey 😄) ve de haşlama yumurta yapıyorum.
Duyulurum Melo-fndkc ben bıkıyorum o bıkmıyor 😅 ama iftarda zorluyor beni hep farkli güzel şeyler istiyor 💆🏻♀️