Miniklerim22 Melo-fndkc hala sahur sofrasındayım yiyorum hahaha 😂 kahvaltılık ekstra hamur işi yapmaya calısıyorum bnde yiyorum sonra kalkamıyrm sofradan 🤣🤣🤣
Minikmucizelere Melo-fndkc ilk gun yumurta kirdim salatalik domates falan İkinci gun tost Ucuncu gun ekmek arasi domates salatalik peynir Bugunde yumurta haslarim Yarinda melemen bu kadarini ayarlayabildim devami yok😂
Melo-fndkc Minikmucizelere tostu çok seviyorum ya ama benim koca tost sucuklu susatır diye istemiyo sade kaşarlı da yemek istemiyo 🥲
Melo-fndkc Deletedmom_85 sağolasın balım hafif yemekler yersem yiyip yatmazsam bir şey olmuyor şükür 🥰
Melo-fndkc beyzacmvrc kız benim de ikidir mide yanmam var birinde çiğ köfte yemiştim birinde de içli köfte feci yaktı midemi daha da dikkat ediyorum şimdi. İğrenç bi şeymiş mide yanması
beyzacmvrc Melo-fndkc valla ne yesem oluyo nerdeyse bende en çok tatlılar yapiyo hele ki serbetliyse mahvoluyorum Gaviscon içiyorum hemen kesiyo az sonra yine basliyo alıştım artık kaç haftadır böyle 😂
Minikmucizelere Melo-fndkc vala bizde sucuklu yaptik biz susamadik icine kasar falanda katinca heralde turşu bile kattim susamadik😅
edkrcy Melo-fndkc Ben tutmuyorum hamilelikten ötürü eşimde ilk hafta gececi henüz sahur yapamadık kısmetse yarın grnelde kahvaltılık yanına börek patates kızartması menemen gibi alternatifler ekleyerek geçiririz🌸
Minikmucizelere Melo-fndkc ay kız pardon😅yap da ye kız bol bol su ic arkasindan😄susatcak olursa benden bilmede bize susatmadi😅
Minikmucizelere Melo-fndkc kendin cok pisirdin mi de mi yenmiyo üç dört tane nefsini koreltecek kadar koysan
Melo-fndkc Minikmucizelere aşkım benim doktorum içinde bi şey olduğu için yasaklamıştı bana. Sosis salamm sucuk komple yasakladı. Yumurta tavuk ve etler de iyi pişecek demişti. Hani pişimle alakalı yasaklamamıştı. Ay o içindeki madde neydi unuttum ama 😕
Melo-fndkc Minikmucizelere kız helal olsun nolcak 😅 ben öyle her canının çektiğini yiyen hamilelerden değilim. Çocukta falan bi şey olacağına inanmam yani
Minikmucizelere Melo-fndkc bi sey olmaz bencede bebise bende inamiyon ona ama senin canın çekti o yuzden😕