Aras Minnakkkk canım benim 3 gündür sancılarım oluyor yaklaşık 3 4 saattir rahatsız edici şekilde randevum var yarın hastaneye gidecem sende de oluyor mu ama sancım hep devam ediyor aralıklı değil yanı Doğum sancısı kaç dkda bir olur derler ya benimki devamlı var kasıklarım belim sırtım
Muallimanne Bizde 38+1 olduk benim asiri derecede kemiklerim etlerim ağrıyor basenlerim kalcama doğru🤔çok saçma değil mi ya yaşayan varmı 😞
tatlibekleyis Muallimanne bende malesef geceleri sık lavaboya kalkıyorum kalkmak işkence oluyor kalktıktan sonrada tik yok
CerenKurt EsraDabakzkal yaaa ben de 39+4üm dünden beri 3-4cm açıklıkla bekliyorum 🙈 bu akşam gelse artık diyorum çok heyecanlıyım ☺️ Maşalllah size darısı başıma 💕
mhtp18 CerenKurt peki bu acıklıkla beklerken bi agrı sızı var mı veya suni verelim demiyor mu doktorlar hızlandırmak için
arkesophia Aras bence çok iyi 3300 ya çok iride olmasın çıkması zor olur sonra 😊 benimkinin kafası önden gidiyormuş normal olmayabilir dedi drum zaten çokta iri olmasını istemiyorum o yüzden 😊 dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil 🙏
Minnakkkk Aras benım de sancılarım oluyor ama gecelerı daha fazla yalancı sancılar sanırım öyle aman aman degıl nst de hıc sancı çıkmıyor sınır oluyorum 😀
elifserkancinar tatlibekleyis 35+1 biraz kasılmalarım oluyo nst'de hafif sancı çıktı erken ama biraz daha beklesin istiyorum suanlik dinleniyorum bol bol inşallah zamanında kucaklarımıza alırız hayırlısıyla
mhtp18 tatlibekleyis ben de 38+2 heyecanla bekliyorum benimde cok nadir agrılar var sadece Bı belirti yok henüz