Bsk2101 kymkkymk2106 yok canım nstde 20 den yukarısını hiç görmedim suni için devlet hastanesi 41.haftada gelmezse o zaman diyo özeldeki doktorum pzt çağırdı gelişimi önde belki o erkenden suni verelim diyebilir. Bekliyoruz işte.
Bsk2101 tatlibekleyis amin canım inşallah ama hiç sancı yok işte biraz sancı olsa umutlancam ama 🤷🏻♀️ Vardır vakti saati diye bekliyoruz hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🤲🏻
CerenKurt EsraDabakzkal yaaa ben de 39+4üm dünden beri 3-4cm açıklıkla bekliyorum 🙈 bu akşam gelse artık diyorum çok heyecanlıyım ☺️ Maşalllah size darısı başıma 💕
Auynk Minnakkkk Baktım doğurmuyorum gezeyim bari dedim şuan dışarıdayız🤣🤣🤣Doğurursan haberleşelim canım🤣🤣🤣
Minnakkkk Auynk bende gündüz gittim kaşlarımı falan aldırdım bu da tamam hadı gel dedım ama Yok 😀😀 aynen canım haberleselım ıyı gezmeler sıze de 😀
Aras arkesophia canım bende şuan 37+5im yarın randevum var bakalım kaç olmuş çok merak ediyorum en son 3 hafta falan oldu gideli o ara 2.580di doktorum kilosu iyi ama kilolu bi bebek olmayacak 3.200 3.300le doğurursun Dedi önemli olan sağlıklı olsun inş ama az gibi geldi
Aras Minnakkkk benimde herşey hazır ağdamla saç boyam kaldı kızımı iyice tembihliyorum bunları yapmadan sakın gelme diye eşimde bana gülüyor 😂😂 pazartesi inş onlarıda halledecem 😂 şuan 37+5 olduk biz 💕🙏🏻☺️
Mugecim tatlibekleyis bugün tam 37. haftamız doğum 29 Kasım. Son 20👶🏻 Yavaş yavaş bel ve kasık ağrıları geri döndü. Bugün ağdaya gittim bi cesaretle. Yarın çatı muayenem var. Biz hazırız her anlamda. Ne zmn isterse gelsinler sağlıkla 😊♥️
arkesophia Aras bence çok iyi 3300 ya çok iride olmasın çıkması zor olur sonra 😊 benimkinin kafası önden gidiyormuş normal olmayabilir dedi drum zaten çokta iri olmasını istemiyorum o yüzden 😊 dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil 🙏
Bekleyenler tatlibekleyis 37+6 yız bugün. 15 Kasım a gün verdi doktor sezaryen için. Ağrılarım oluyor. Yatıp dinlenmem lazım ama 3 çeşit yemek yaptım dışarı çıktım. Evde de biraz uğraştım böyle olursa yorulursun tabi
tatlibekleyis Bekleyenler dikkat et canım ya doğum zamanı yorma kendini bende dinlenmek istiyorum ama kaldırıyorum kendimi bu günlerde bi enerji geliyor bi anda kalkıp işe başlıyorum yarıda gidiyor bütün enerjim
Bulutunannesii mucizemizibekliyoruzz valla bende bunaldım artık asker bekle düğün bekle derken en zoru bu cıktı bende 9 ay degilde 6 senedir hamileyim sanki bi bitemedi son 17 gün