Seval2468 Minikfasulye38 ben Edirneliyim, eşim Lüleburgaz abim , kuzenlerim falan Çorlu , Çerkez oturuyorlar biz iş sebebiyle İstanbuldayız
tubimom Minikfasulye38 ya benim bir kızım var bır de oğlum acak ev 2+1 mecbur ikisi aynı odada kalacak nasıl bir oda yapmalıyım hiçbir fikrim yok oda çok büyük değil ranzalı bişey alırsam daha iyi sığarlar gibi
Minikfasulye38 tubimom odanızın şekline ve büyüklüğüne göre ranza tercih edebilirsiniz tabi bir tane de 4 Kapaklı dolap ve şifonyer alırsınız gayet güzel olur ☺️
Minikfasulye38 Seval2468 ben de evlenmeden önce İstanbul’da oturuyordum eşim buradaydı evlenince Çerkezköy’e yerleştik 🙂
tubimom Minikfasulye38 dediğiniz gibi anca ranzayla sığarlar şu anlık park yatak alıyım diyorum oğluma buyuyene kadar idare eder ablasının yatağı Montessori bizde borçları hafifletince mobilyaciya ölçüyle yaptırsam olurmu ki
Minikfasulye38 tubimom zaten park yatakta baya yatabiliyorlar diye duydum biraz daha büyüyünce de bi piyasa araştırması yaparsınız almak mı yoksa yaptırmak mı daha uygunsa ona göre karar verirsiniz 🙂
tubimom Minikfasulye38 mobilyalarımizi yaptırdığımız bir yer ev evi de yeni aldık piyasaya göre uygun verdi yine ona güvenirim ya
Minikfasulye38 Yazmelegi_ vidalarıyla birlikte gönderiliyor yapıştırmanın çok tutacağını sanmıyorum ben korkuyorum biraz yapıştırmaktan düşer diye 🙂
fundadncc gl12cn34 merhaba teşekkür ederim yalan olmasın eşim görüştü hep ama sanırım yaklaşık 35 bin liraydı odanın fiyatı samsori’den aldık biz ☺️
fundadncc Hzzz teşekkür ederim yalan olmasın eşim görüştü hep ama sanırım yaklaşık 35 bin liraydı odanın fiyatı samsori’den aldık biz