Minikfasulye38 Merhaba sevgili annelerim, prensesin odası için bugün internetten sipariş ettiğimiz kitaplık ve tablolar geldi sizlere de fikir olması için paylaşayım dedim biz çok beğendik 😍 Siz de kendi odalarınızı paylaşırsanız hepimize örnek olsun ☺️
iclaaall13 Minikfasulye38 her şeyini aldım ama daha yerleştirmedimm dolabı vs kurulmadı daha ama çok minnoş olmuş sizinkiii♥️
tubimom Minikfasulye38 ya benim bir kızım var bır de oğlum acak ev 2+1 mecbur ikisi aynı odada kalacak nasıl bir oda yapmalıyım hiçbir fikrim yok oda çok büyük değil ranzalı bişey alırsam daha iyi sığarlar gibi
Ozgeguney Minikfasulye38 bayıldım çok şık olmuş sağlıkla büyüsün içinde 😍 tabloları nereden aldınız acaba ?
Minikfasulye38 iclaaall13 çok teşekkür ederiz 🥰 Henüz ben de yerleştirmeyi yapmadım daha kıyafetler tıkanıp ütülenecek yerleştirilecek bir sürü işimiz var 🙈
Minikfasulye38 Seval2468 tabi göndereyim daha yerleştirmedik nevresimini vs yıkayıp yerleştireceğiz ama odamız bu şekilde ☺️
Minikfasulye38 Ozgeguney direkt ekran görüntüsü atayım trendyoldan biz 30*40 boyutunda aldık fakat başka seçeneklerde var duvara göre ölçü seçebiliyorsunuz 😊
betulpolat Minikfasulye38 bunu intertten mi aldınız görmüştüm sanki aynısını bi Instagram sitesinde 😊
Minikfasulye38 Mavikelebeekk çok teşekkür ederiz 🥰 Biz Babyci.com dan aldık direkt mağazasına gidip görüp almak istedim normalde Tekirdağ’da yaşıyoruz takımın gelmesi tam 45 gün sürdü ki zaten bize 40-45 gün arasında teslim edileceği belirtilmişti öyle de oldu çok memnun kaldık ☺️
GizemKadirr Minikfasulye38 merhaba bende ordan aldim ama net üzerinden yani normalde denizlideyiz ama acip kurmadik henuz bi kac aya tasinacagiz kendi evimize kuralim dedik ama acmadigimiz icin biraz korkuyorum eksik vs urun oldumu yardimci oluyolarmi kalitesinden memnun kaldiniz mi 🙏🏻
Seval2468 Minikfasulye38 ordada gördüm evet orası hatta bize daha yakın eşimin isyerinin orda . Çok soru sordum kusura bakmayın ama bayram sonu boya yaptıracağım eve şuan kum beji gri rengine ceviricem ve sizin gri tam istediğim ton hangi marka ve adı ne biliyor musunuz
Minikfasulye38 Seval2468 istediğinizi sorabilirsiniz hiç sorun yok ☺️ biz iki sene önce polisanın marjinal grisini almıştık ama birkaç kat boyattık anca rengi oturmuştu 🙂