Mincik cannkmrc evet duş almak çok iyi geliyor ama artık adım atacak halim yok ya yürüyüş yapamam sanırım😓🙈
Eceecim Mincik evet evet. Benim canım çok tatlıdır kaç gün uykularım kaçtı nasıl olcak diye düşünmekten. O an doktor bakarken gözümü kapatıp derin derin nefes aldım çok iyi geldi. ☺️
Mincik Cansen off çok fena😓 o haftalarda hafif hafif oluyordu benim inanın artık gece tuvalete kalkarken gözümden yaş geliyor
Mincik Yenidenanne2 bende de inanılmaz bir akıntı var hatta bazen suyum az az geliyor mu acaba diye korkuyorum sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum. Bir ay öncesine kadar koku da vardı ama o geçti çok şükür. Şuan sadece su gibi
Mincik busegv yaa sizin de çok az kalmış. Her geçen gün daha da kötüleşiyor sanırım vajina ağrısı😓 yav ne güzel regl sancım olmuyor artık diye seviniyordum başıma neler geldi 😂
Mincik melek79 ben arada oturuyorum ama acıdan hareket edemiyorum ama kalkamıyorum da. Eşime bağırıyorum beni burdan kaldır diye
psikologhb defneemom Benimde sancılarım çok yüksek çıkıyor 100ü geçiyor ama açılmam yok diye doktor bir şey demedi bir haftadır bu ağrıları çekiyorum :(