Eceecim Mincik muhtemelen. Benim başı epey aşağıdaydı son kontrolde açılmam 1 cm baskıyı çok hissediyorum artık
Mincik Eceecim benim de pazartesi ilk defa çatı muayenem olacak bakalım açıklık var mı hiç bilmiyorum
Nazlii_i tazeanne_20 o bende çok oluyor 35+5 iz o ritmik hemen hemen hergün oluyor umarım iyi bişeydir
Pinkgold Mincik 37+1 benimde vajinamda iğnelenmeler oluyor baskı yaptıkça tuvaletim varmış gibi hissediyorum doğum hazırlıyor kendini galiba salı günü randevum var doktoruma sorucam 😇
Mincik Pinkgold evet aynı şeyleri yaşıyoruz😓 bakalım inşallah sağlıkla bir an önce kucağımıza alırız 🥰
Mincik glycnkrt çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla büyür🙏🏻 pazartesi çatı muayenesi olacağım o zaman söyleyeceğim artık canım
psikologhb defneemom Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😊 Nstde sancılarınız kaç çıktı birde açılmanız var mıydı?
cannkmrc Mincik benimkisi 6. Ayda başlamıştı çatı ağrısı son aylarda asla yere oturamıyordum koltukta bile otursam ağrım oluyordu çok geçmiş olsun sadece yürüyüş ve duş birazda olsa hafifletiyor kesinlikle tavsiye ederim hem ödemleriniz de olmaz
Mincik cannkmrc evet duş almak çok iyi geliyor ama artık adım atacak halim yok ya yürüyüş yapamam sanırım😓🙈
Mincik Cansen off çok fena😓 o haftalarda hafif hafif oluyordu benim inanın artık gece tuvalete kalkarken gözümden yaş geliyor
Betulaa Benim de ağrılarım oluyor yorulunca ama her gün değil o yüzden doktora da sormadım tüm hamileliğimde ara sıra oldu çünkü.
Mincik Yenidenanne2 bende de inanılmaz bir akıntı var hatta bazen suyum az az geliyor mu acaba diye korkuyorum sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum. Bir ay öncesine kadar koku da vardı ama o geçti çok şükür. Şuan sadece su gibi
busegv Mincik bende iki haftadır aynı şikayetlerle duruyorum. 39+3üm. Doktorum normal dedi ama yürüyüş bile yapamıyorum. Çatı ağrısı yanında vajinam yanıyormuş pişik olmuş gibi sivilce çıkmış gibi çok kötü acıyor
Mincik busegv yaa sizin de çok az kalmış. Her geçen gün daha da kötüleşiyor sanırım vajina ağrısı😓 yav ne güzel regl sancım olmuyor artık diye seviniyordum başıma neler geldi 😂
melek79 Mincik ay ben heryerni mıncıklıyorum😂😂😂 normal masaj yapıyorum üstten alltan canım agrısını hafifletsin diye
melek79 Birde doktorum plates topuna oturmak rahatlatır demişti aslında plates topum var ama şişirmedim bile.
Mincik melek79 ben arada oturuyorum ama acıdan hareket edemiyorum ama kalkamıyorum da. Eşime bağırıyorum beni burdan kaldır diye
psikologhb defneemom Benimde sancılarım çok yüksek çıkıyor 100ü geçiyor ama açılmam yok diye doktor bir şey demedi bir haftadır bu ağrıları çekiyorum :(