Kızlar 13 haftalık gebeyim boğaz enfeksiyonumdan dolayı doktorum klamoks bıd 1000 mg verdi kullanmaya çekiniyorum. Siz hiç bu haftalarda kullandınız mı antibiyotik
Antibiyotik
Doktorunuz vermişse bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum
Minik-panda ben de 16 haftalık kullanıyorum. Crp çok yüksek çıktı vücutta enfeksiyon değeri yüksek diye mecbur kullanıyorum ben de 🙄 kadın doğumcum da korkma bir şey olmaz antibiyotikten dedi
Ozoooo kesinlikle öyle düşünüyorum ama insan yinede endişe ediyor
Sumyduman banada aynı şeyi söyledi. Doktor sonuçta tabi kötü olacağını bildiği birseyi vermez ama insan yinede endişe ediyor
Minik-panda korona bile olabilirsin dedi değeri görünce. Antibiyotiği içince aşırı mide bulantım oldu kullanmalısın dedi yine de izin vermedi değerleri görünce. Mecbur kaldım ben de. İdrar da almış başını gitmiş zaten ne ara yükslemiş böyle anlamadım.
Ben de 13. Haftamda Augmentine kullandım. Hem aile hekimim hem kadın Doğum doktorum kullanabilirsin demişti. İhtyiacım olmasa zaten yazmazlardı diye kullandım. Şimdi 7 aylık hamileyim bu ara tekrar bile kullanmam gerekecek gibi görünüyor:((
Minik-panda 2 aylıkken kullandım ben de maalesef. 5 gün belki iyikeşirim diye bekledim ama geçmedi. İçince toparlandım sen bilirsin ama ilerlerse daha zor olur
Degerin kac? Her crp yuksekligi korona drgildir vucudda iltihap enfeksiyon varsa yuksek cikar hamilelikte biraz yuksek olmasi normaldir benim 50ler de her antibiotik etki etmiyor bana ilaclarini kullan ben cok kullandim allaha sukur bir sıkıntı olmadi