IKRAM_01 Kızlar 39 yaşındayım 2 çocuğum var. Büyük çocuğum 21 yaşında özel bir evlat kızım 5 yaşına girecek. Dr.a kontrole gittim. Olumsuz yanıt verdi. Doğal yolla hamile kalamazsın biran önce tüp bebek yap dedi.Bilginiz vardır diye cevap bekliyorum
serpil1baby IKRAM_01 fsh ve lh yüksek ama sizin yumurta rezervinize baktırmanız lazım bu hormonlar ilaçla düzelir ama tabi zamanda alır biraz yumurta rezerviniz iyiyse doğal yolla kalınabilir ama doktoronuzda haklı şu yönden tüm bebekte en sağlıklı embriyo transfer edilir özel çocuğunuzda varsa en iyi yöntem gibi 🙏🏻🙏🏻
Humeyra16Selim IKRAM_01 benim hic brseyim yok yasm 30 4 yıl olmadi doktorlr olur dedi ben bile ona rahmen tup bebek yaptrdm
IKRAM_01 serpil1baby yumurta rezervi dediğiniz amh testimi acaba?Eşim Dr.un söylediklerine çok sinirlendi. 45 yaşında çocuğu olan var diyor.
Humeyra16Selim IKRAM_01 esinn snirlenmesine gerek yokki yani herkesn 45 yasnda olmuyor cocugu baskasnn olur senn olmaz sonucta 45 yas neden bi cozum bulmuyorsunuz biran once bide 45 yasinda cocugu napicksnz 2 tane varmis zaten ablam 😂
serpil1baby IKRAM_01 evet bu test görmemişim düşük çıkmış yumurtlama zayıf tüp bebeği bu yüzden önermiştir.
Yarendemir_q 45 yaşında çocuğu olan da var 20 yaşında olmayan da bunu en iyi doktorlar bilir. AMH düşük görünüyor yAni yumurtanız az bunlar da kaliteli mi acaba tüp bebek denemesi yapmanız lazım. Eşiniz de sperm testi vermeli mutlaka
serpil1baby IKRAM_01 çıkmaz doğum kontrol hapınını yeni bıraktıysanız 3 6 ay anca vücut kendine geliyormuş siz 6 ay sonra kan testi verin amh hala düşükse yumurta rezerviniz tüm bebek şart olur. Kaç aydır kullanmıyorsunuz doğum kontrol hapını.