Hatice_123456 Yagmurcmn öyle hurafe ama deniyoruz işte yaptırdım akşam bi arkadaşıma kız çıktı bakalım doğrumu 😁
Mti2209 Hatice_123456 bir kızım var , bana ve etrafımdaki herkese istisnasız doğru çıkıyordu 😀annem arkadaşlarım kuzenlerim vs dahil . Ama 2. De yanıldı yüzükte erkek çıkıyor kızım olucak inşallah 😀
Canimucizem Hatice_123456 saçından bir tel koparıp alyansi geçir iki ucunu ortala ip gibi sonra avcunun içinde bir tur döndürüp bekle harkeet etmeden yüzük daire cizerse kız ileri geri giderse erkek derler 😂
Hatice_123456 Zeyneparsln bi umut işte bizimki 😁 aynen batıl şeyler yapmamız da gerekiyor ama biz kadınlar dayanamıyoruz 😊
BernaOmer Hatice_123456 Rüyamda erik önce sonra incir kopardım gebe kalmadan eşimin kucağında kız bebiş gördüm kucağıma aldım kıyafetimi emmeye çalışıyodu gebe kaldıktan sonra eşimin kucağında ince yazlık battaniyede kız bebiş gördüm
Ada022 Hatice_123456 evet ben yaptım doğru çıktı😇ayrıca eşim haberim yokken makas bıcak saklamış kırlent altına oda doğru çıktı
BernaOmer Hatice_123456 Rüya tabirinde anlamadım kız gören hamile kadın kız olur yazıyodu terside bilen varsa yorumlasın yada keseden anlayan varmı