Hatice_123456 Kızlar yüzük testini yapipta doğru sonuç alan varmı birde kiyafet üstünden yapılıyor mu yoksa karını acmakmi gerekiyor
Mti2209 Hatice_123456 bir kızım var , bana ve etrafımdaki herkese istisnasız doğru çıkıyordu 😀annem arkadaşlarım kuzenlerim vs dahil . Ama 2. De yanıldı yüzükte erkek çıkıyor kızım olucak inşallah 😀
Hatice_123456 Zeynepozcan cinsiyet tahmini 😊 kizmi erkek mı olduğu ondan anlasiliyomus batıl inanç Ama bi denemek istiyorum
Canimucizem Hatice_123456 valla bizde avuç içine yaparlar kendi saç telinden alıp onunla denerlermis annemler
Canimucizem Hatice_123456 saçından bir tel koparıp alyansi geçir iki ucunu ortala ip gibi sonra avcunun içinde bir tur döndürüp bekle harkeet etmeden yüzük daire cizerse kız ileri geri giderse erkek derler 😂
Yagmurcmn Ben inanmıyorum ama yengem ısrar etmişti ikizimle aynı zamanda hamile kaldık ikimizede yaptı hem ele hem kıyafetle hemde çıplak göbeğe onunki kız benimki erkek çıktı ama ikimizinde kızı oluyor 😂
Zeynepozcan Hatice_123456 🤣 neden inanç meselesi olsun ki eşimde kız olacağına inanıyordu ama cinsiyet erkek çıktı ben inanmıyorum böyle hurafelere zaten cinsiyeti de farketmez ha kız ha erkek sonuçta ikisi de benim yavrum olcak☺️
Sahnedekimadam Hatice_123456 Dur sana başka halk efsanesi söyliyim :) Bebeğinin cinsiyeti, kocanın dedesinin en büyük kardeşinin cinsiyetiymiş.. kocana sor gel bakalım😄
Hatice_123456 Zeynepozcan tabikide farketmez ha kız ha erkek ama insan yinede merak ediyor işte erkenden öğrenmek istiyor 😊
Zeynepozcan Hatice_123456 aynen haklısınız ama doktorundan başka şuan kimsecikler bilemez bunu 😅 bana 14. Haftada net bi dille erkek dediler bugün üçlü taramaya gittim sata göre 15+2 usg göre 16 haftalık şimdide o kesinlikten çıktılar 18/19da netleşir dediler ben rüyalarımda hep erkek görüyorum hissiyatımda o yönde bakalım bi kaç hafta sonra ne diyecekler 🤣eşimin kardeşi için hep kız demişler ellerinizden öper 12 yaşında delikanlı 😂😂😂
Hatice_123456 Zeynepozcan gebelerin gördüğü cinsiyet rüyaları çıkıyor 13.haftamdayim hala rüyamda görmedim devlete gidiyorum devlette erkenden soylemiyolar insanı catlatiyolar😊 salı günü randevum var inşallah bi tahmin söyler
BernaOmer Hatice_123456 Rüyamda erik önce sonra incir kopardım gebe kalmadan eşimin kucağında kız bebiş gördüm kucağıma aldım kıyafetimi emmeye çalışıyodu gebe kaldıktan sonra eşimin kucağında ince yazlık battaniyede kız bebiş gördüm