melegimibeklerken Öyle karmaşık duygular içindeyim ki.. ilk bebeğime sahip olmak için ne emekler ne tedaviler gördüm sonunda Rabbim nasip etti. Şuan 6 aylık oldu. Her anım onunla geçiyor gelişimi için elimden geleni yapıyorum asla tv izletmiyorum kitaplar okuyoruz etkinlikler yapıyoruz ayına uygun. Ve ben hamile olduğumu öğrendim. Hala şoktayım. Korunmamıza rağmen Allahım bana bi misafir daha göndermiş. İlkinde zor sahip oldun şimdi sana kolayca veriyorum demiş. Şükrediyorum tabi isyan değil. öğrendiğimden beri uyuyamıyırum. İkisine yetebilecek miyim? Bebeğimi sütten kesmem gerekecek onu mahrum edeceğim bundan😞 hamileliğim zor geçiyor kızımı ihmal ederim diye korkuyorum. Hayal ettiğim anneliği ona yaşatamam diye korkuyorum. Benimle aynı durumu yaşayan annelerin desteğine ihtiyacım var. Bu süreçte neler yaşadınız?
Albatros3501 melegimibeklerken sütten kesilmek zorunda değil diye biliyorum doktorunla konuş bi canım. Ama ne mutlu işte 3-5 sene zorlancan ama 2 çocuğu aynı anda büyütmüş olucan 🤗 Allah darda koymaz yardım eder canım 🙏
Maviii melegimibeklerken öyle düşünmeyin vardır rabbimin bir bildiği siz korunmuşsunuz hem, kendinize kendinizi korumuşsunuz ama gelmiş.. üzülme zaten önemli olan ilk 6 ay anne sütü.. senin için yorucu olacak ama ikiz gibi büyüyecekler 🌸
Fatmasedef melegimibeklerken dogru çok zorlanacaksın belki cok yıpranıcaksın ama düşün gün gelip ikiside etrafında koşturuyor olucak ve birbirlerine arkadaş olacaklar hep iyi düşün canım zor süreç ama mutlu sonlu olsun dimi
fatmanurkantar melegimibeklerken bence anneliği sizden daha iyi anlayabilen biri olamaz böyle düşünün ve bakın çok şükür 6 ay emmiş zaten ek gıda takviyesine başlayacak dönemdesiniz olaylara olumsuz yönünden bakmayın çünkü nasıl bakarsanız öyle olduğuna inanırsınız çalışan anneler günde Kısıtlı saatlerde ilgilenebiliyor hep sizden kötüsünü düşünmeye çalışın siz elinizden geleni gösterin zaten onların annesi sizsiniz sizden daha fazla çaba gösterecek kimse Olamaz hamileliğiniz ve anneliğinizin tadını çıkartın umarım iki bebeğinizde sağlıkla uzun bir ömür nasip eder Allah 🤲🏻 Hem yaş farkı azken biter ikisi de aradan çıkar bir bakmışsınız okul çağı gelmiş
Melissssa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben yaşamadım yalnız teyzem var bu durumu yaşayan bizzat şahit olduğum çocukların ikisi de küçük illa ki zorlanıyor ama bir yandan da mutlu çocuğu yalnız büyümüyor ikisi beraberken bazı duygular daha fazla pekişiyor birlikte oyun oynuyorlar paylaşmayı öğreniyorlar size de Allah yardım eder üzülmeyin
melegimibeklerken Melissssa inşAllah ben de mutlu olurum. Korkum sadece onlara yetememek. Neyse ki Allah bana öyle bi bebek nasip etmiş ki melek gibi o kadar uysal ki hiç ağlamaz huysuzluk yapmaz çok mutlu.
melegimibeklerken Albatros3501 bebek 4-5 aylık olana kadar emzirebilirim sanırım. Çalışıyorum bu yüzden çok zor olacak
Marygur Albatros3501 bu konuyu çok merak ediyorum hamileyken göğüse müdahale rahmi etkiliyomuş ya erken doğum riski filan oluşuyomuş bebek emerse nasıl olucak? Sıkıntı yaratmazmı acaba
melegimibeklerken Maviii Allahın bana hediyesi biliyorum. İlkinde üZüldüm ağladım olmuyor senelerce diye. Şimdi beni üzmeden bi tane daha nasip etti 🤲🏻 İnşAllah o gücü de verir
melegimibeklerken Fatmasedef zaten onu düşündükçe herşeyi unutuyorum. Çünkü hala kızıma bakmaya sevmeye doyamıyırum.
melegimibeklerken fatmanurkantar ben de çalışıyorum. Öğretmenim ve şuan ücretsiz izindeyim. Bi izinde iki çocuk aradan çıkarmış olacağım 😂
Htcmstfomer melegimibeklerken rabbim sabrini yardımını verir merak etmeyin endiseniz olmasi normal ama allah yardm eder elbet 😊 Ve neyle korunuyordunuz bende yeni dogum yaptm da Prezervatifle ve geri cekinme yoluyla korunmayi düşünüyorum
Cansuercan melegimibeklerken ayy negüzel yaaa ❤❤❤ ikiz gibi büyurlerr kuzenim oyle bebeislerinin arasinda 1 yas varr herseyleri beraber ikisi birden buyuduler okula gidiyolarr ilk baslarda cok zorlandi tabiki ama smdii ohh degme onun keyfinee 😀 yetersin tabikideee boyle seyler dusunme saglikla kavusunnnn
melegimibeklerken Cansuercan şuan sevindiğim tek şey ikiz gibi büyecek olmaları. Yorgunluğuma değecek onları beraber görmek 🤲🏻
Faziletttt melegimibeklerken tatlım ilk önce hayırlı olsun üzme kendini benim kızımda 6 aylıktı ben hamile kaldım aman Allah'ım neler dediler bana resmen hayatı zehir ettiler ve ben stresten düşük yaptım Bir yıl geçti aradan tekrardan hamile kaldım zor olacak belki de olmayacak Allah bu yardım eder kullarını Darda koymaz şuan dogumuma 14 gün kaldı
melegimibeklerken Faziletttt açıkçası biraz da insanların tepkisinden çekiniyorum. Herkes bi laf diyecek
Sdyrn Bende aynı durumdayım kızım 9 aylıkken hamile kaldım şuan 11 aylık kızım 11 haftalık da hamileliğim emzirmeye devam edebilirsin 14. Haftaya kadar dedi doktorum emiyor şimdilik ama diş çıkarma dönemi çok zor geçiriyoruz hamileliğim aklıma bile gelmiyor kızımla ilgilenmekten