Aksa_korkmaz Annisshh doğumla birlikte hepsi gidiyor ben daha doğurmadım ama kardeşimin eşi doğum yaptı. 10 gün oldu nerdeyse 10 kilo verdi bile. Ben şuan 82 kiloyum toplamda 7 kilo almışım bizim kilomuzdan çok aslında yavrularımızın kilosu önemli inşaAllah bizde veririz diye düşünüyorum ☺️ Ben 75’le hamile kaldım
Aysin_Tugrul Htc123 bende 52 ile gebe kaldim. Suan 6 7 kilo aldim ama henuz 25. Haftam. Sen bu haftalarda kac kilo almistinnn
bukna 18. Haftadayım 61 le kaldım 68 oldum. Yediklerime de dikkat ediyorum ve öyle sürekli yiyen biri değilim 3 öğün yiyorum tatlı pilav makarna yemediğim halde 7-8 kilo aldım 😳
Nurcin bukna bende de var aynı durum.. 62 ile hamile kaldım.. 70 oldum.... 21+6 yız.. hani sorsalar ne yiyorsun. gün de 2 ögün var... arada meyve var bi de.. acaba onlar mı yapıyor diye düşünmüyor değilim :/ 30 lara gelince neler olur hayal edemiyorum :((
Albatros3501 bukna 60 la hamile kaldım şuan 25.haftadayım 68 kilo oldum ama bu haftadan sonra daha çok alıcam galiba çünkü 1 gün içinde 2 kilo arttığımı gördüm. Bende boğazlı biri değilim ki. 18. Haftada 66-67 arasında gidip geliyordum😂 senden farkım yok yani. Bu arada ben sadece beyaz ekmeği bıraktım geri kalan herşeyi yiyorum.
Glcnhsyn bukna bende yediğim halde 18 haftadayim 3 kilo aldım zayıf bisede değilim. Hani galiba senin bebek tombiş olacak
Umutlu2272 bukna canım aynıyız bende seninle aynı kiloyu aldım en son dün doktora gittim midemden rahatsızlık çekiyordum herşeyi yasakladı bana market pastaneden bişey yenmicek dedi ama ben biraz abartmıştım çok yiyordum.şimdi diyete başladım az yiyeceğim. Ama sence çok mu almışız? Ben en fazla 10 kilo almak istiyorum☺️
eMineHrn3807 Nurcin 21+5 haftalığız bizde oğlumla 1,buçuk kilo aldım daha oğluşum benden öne gidiyor maşllah
Ahsenveannesi Nurcin canim meyvede de seker var fazlasi kilon olur tabi ama gebelikte 4 5 porsiyon meyve oneriliyor birazda yapi meselesi bu kilo isi
Ahsenveannesi Albatros3501 bu günlük artislar benide deli ediyor bir hafta ayni mesela bakiyorum bir gunde 1 kilo almisim
Annisshh Bekleyenler bebişin kilosu az bir hafta geriden geliyor 33+2 de gittim kontrole 32+2 olarak görülüyor ultrasonda
momtobe8 Ben ilk 13 hafta kilo verdim. 16’da kilo vermem durdu. 16 dan 24’e kadar maşallah her hafta 1-1,5 kilo aldım:/ şu an 29 hafta oldum ama dikkat ediyorum biraz ve yuruyuş, spor yapıyorum. Zaten çok yemek yeme isteğim de azaldı...Son 5 haftada 1,5 kilo aldım. Gebeliğin başından beri toplamda 8,5 kilo oldu ama verdiklerimi de sayarsam 12 kilo oluyor:/ ekmegi ve tatlıyı azaltabilirseniz ve yuruyus yaparsanız daha dengeli bir kilo alımı oluyor. Önemli olan bebeğin kilosu, ama bizçok kilo alınca bebek daha az alıyor o yüzden düzgün beslenmek gerekiyor.
deletedmom734 Annisshh 35+0 16 kilo aldım 😁😁😁 hedefim 20 kilo 😂 takma veririz hele senin bu tombişliğini beğenen takılanlar varsa tadını çıkar ne olcak hayatımızfa bi kerede tosun olalım nocal😁
Annisshh deletedmom734 annem dalga geçiyor yerimden kalkarken biraz zorlanıyorum ters dönen kaplumbağa gibisin diyor ☺️
Htc123 Aysin_Tugrul bende o haftalar da aynı kilodaydım canım 33. Haftada 14 kilo aldım bu haftadan sonra hızla kilo almaya başladım
Ayselll 16+5 iz şuan 5 kilo almışım 🤭 şimdi böyleyse ilerleyen zamanları düşünmek bile istemiyorum 🤦♀️😂😂