NeseY arirangg aktarılmaz hocam bende müdür yardımcısıyım en geç 37. Hafta itibariyle izne ayrilirsiniz geri kalan 13 hafta tatil ayrımı yapilmaksizin işler
Zerenella NeseY hocam benim 32.hafta tam okulun kapandığı haftaya geliyor . Ben nasıl bir yol izlemeliyim . Doğumda 15 Ağustos zaten . 32.haftada mebe haber vermem gerekir mi ama zaten tatile giriyoruz o zaman
tazeanne_20 Zerenella o tarihte 5 hafta çalışabilir raporu almanız bişi değiştirmez,tatile denk geldiği için aktarılamaz.112 günlük doğum izniniz 32+0 olduğunuz gün itibariyle başlar. Sadece idareci olsaydınız o zaman farklı olurdu
NeseY Zerenella haber vermeniz gerekir idareye hocam dogumdan sonra ücretsiz izin süt izni vb. Doğum ile alakalı izinlerinizi kullanabilmeniz icin raporlarinizin sistemde görünmesi gerekir. Çalışır raporu alırsanız yine izin doğum sonrasına aktarılır. Öğretmen olsakta memuruz 😊
Lur-2006 arirangg merhaba ben müdür yardımcısıyım ve ben de ağustos başında doğum yapacağim. Malesef doğum iznini tatilden sonraki döneme aktaramıyorsunuz. Doğum eylemi olduğu an izin başliyor. Benim de doğumm iznim mayıs sonuna denk geliyor o yüzden Alicam direkt izin
MelisBerdo arirangg tabiki de eklerler ama kaç haftanız kalıyor iyi hesaplamanız lazım 💓 benim tamamen yaz tatiline gittiği için şu an 32. Hafta hakkımı başlattım