birannis_ fundadncc valla ben İlk hamileliğim de erkek hissetmiştim doğru çıktı şimdi 2ci gebeliğim aşırı yoğun Bir şekilde kız hissediyordum ama dün tekrar bir oğlum olacağını öğrendim bu sefer yanıldım 😊😊
Zorrrannelik fundadncc hep oğlum olacağını hissettim Esimede dedim oğlumuz olcak yok kız dedi Senin anan kizdigurmus hep seninde kızın olur ne güzel dedi😂bende benim cocum utandirsin senide gör gününü dedim Bir baktık oğluş geliyomus😁💙
mervenergiz fundadncc tersi çıktııı ben erkek görmüştüm rüyamda ama kız olsun çok istiyordukk cinsiyeti öğrenince çok sevindikk kızım olacakk 🫶
masall123 fundadncc benim doğru çıktı kız olarak hissediyordum hatta 2 kere de rüyamda kız olarak gördüm 😍
benaslindayohum fundadncc ilkinde hep kız istedim, kızım olsun benim olsun dedim doktor kız dediğinde ağlamıştım mutluluktan 😁 şimdi nedense hiçbişi hissetmiyorum dha küçük ama bulantı vs çok çekiyorum kızımda böyle değildim herhlde erkek diyorum 😁
kevserky fundadncc ben erkek sanıyordum. Tüm cevrem erkek bebek bekliyordu çünkü kesin bnmde öyle diyordum. Ama içimin Bi yani hep kız istiyordu 🤣 kimseye demiyordum inşallah sağlıkla kucağıma alırım kızımı 🥰🥰💗
BernaOmer Minisanne12 Bende iki kere istifar ettim mide bulantım olmadı dediğiniz gibi erkek bebek için öğle derler ben kızımdada bir kere kusmadım bulantım olmadı 14 haftamızda sordum doktoruma bacak arasını kapatmış dedi 16 hafta olduk
SedanurH fundadncc Genelde anne hisseder derler😍Ben öğrendiğimden beri kızım olacak kızım olacak dedim balon patlatana kadarr😍Ve çok şükür rabbim kız nasip etti her ikisinde yokdu temennimiz sağlıklı olması yönünde ama rabbim kız evladı nasip etti🌹
-Nazlican35- fundadncc çıktı bana iki erkek dediler yok bi kz bı erkek dedim baska Dr de iki kız dedı fetal dna da bi kız bi erkek olduğu nu öğrendim ☺🥰
bademli_puding fundadncc ilk hamileliğimde kız hissettim kız oldu bunda da erkek hissettim erkek oldu 😂