fundadncc Cinsiyeti öğrenenlerrr sizin hissiniz doğru çıktı mı merak ediyorum yoksa tersi mi çıktı 👼🏻 İlk hamileliğimde hissim beni yanıltmıştı acaba şimdiki hissim beni yine yanıltacak mı 🙈
piiremsesinannesiii fundadncc ben erkek olur diyordum eltim hamileyken kız çocuğa hasret kalın inşallah demişti hamile hamile üzgün dua edince duası kabul olur daha da benim kızım olmaz diyordum ama kızımız oluyor 🥰
Yazmelegi_ fundadncc erkek hissediyorum 20 haftalık olduk henüz göstermedi bugün tekrardan kontrol var inşallah gösterir
Minisanne12 fundadncc tutmadı😅. Çok rahat bir hamilelik geçirdim herkes erkek bebek böyle olur dediler bende cinsiyeti öğrenene kadar herhalde böyle diyorlarsa bir tecrübeleri var dedim ama bir baktık kızçem oluyor 🤭🤭
BernaOmer Minisanne12 Bende iki kere istifar ettim mide bulantım olmadı dediğiniz gibi erkek bebek için öğle derler ben kızımdada bir kere kusmadım bulantım olmadı 14 haftamızda sordum doktoruma bacak arasını kapatmış dedi 16 hafta olduk
Kiraz53 fundadncc ilk gebeligimde Bi fikirde bulunmadim ama ikinci gebeligimde test yaptığım gün pozitif görünce karnimi sevip hayatıma hosgeldin oğlum dedim(Bi anlık agzimdan çıktı bende anlamadım) ve sonuç oğlum oluyor 😍😍😍
piiremsesinannesiii Minisanne12 sevmem eltimi hiç çok üzülmüştüm öyle dedi diye ama haklıydı üçüncüye hamileydi kızdı eşim de lüzumsuz sizin oğlunuz olmaz boşuna uğraşmayın diye dalga geçmişti 🥹
Mutlulukkk fundadncc tuttuuu. Bekarkende diyordum, cocugum olursa erkek olur vs diye. Ve erkekte istiyordum biraz. Belki 40kere soylendigi icin olmustur bilemiyciiiim 😂
__mom1 Gebelikten önce bile kızım olacak gibi geliyordu. Hep öyle hissettim. Şimdi 2 aylık bakalım cinsiyet ne çıkacak
Melekg İlkinde 100 de 100 emindim eşim kayınvalidem kız diyordu kız örgüler örmeye başladı boşuna dedim kesin erkek idsa ettiler oğlum oldu çok şükür ikincide gönlüm yine erkekten yanaydı eşim yine herzamanki gibi kız diye tutturdu rüyamda dantelli eldiven gördüm ozaman kız dedim şükür kızım olcak
fundadncc Çoğunuzun tutmuş gibi, ben erkek hissediyordum kızım oldu şimdi yine erkek hissediyorum ama bu sefer belirtiler kızıma göre farklı emin gibiyim çarşamba 12 haftalık olunca doktora gitcez belki bi tahminde bulunur doktor çok heyecanlıyım 👼🏻🤭
Sosyolog İkiside tuttu ilk oğlumu rüyada gördüm hemde hissediyordum şimdi hamileyim kız hissediyordum oda tuttu🥰
SheeR fundadncc ben tüp bebek gebesiyim transfer olduğumdan beri kız hissetmiştim 4-5 hafta kız olarak hislerim devam etti daha sonra erkeğe yöneldim nasıl olduysa 😂 12 haftada cinsiyetini öğrendik kız dedi doktorum şuan 25+5 haftalığız hala kız diyor 😍