2pasaannesi hayalperest2310 ay şimdi gördüm yorumunuzu, kusura bakmayın. Doktorun sekreterine verdim, o da gösterdiğini doktorun bi sıkıntı görmediğini söyledi. Haftaya bugün sezaryen olacağım inşaAllah
Fadimegll321 Beyza038 evet doktor sancı var niye böyle diye bana soruyor açıklığa bakıldı çok şükür yokmuş yatışa alacaklardı açıklık olsaydı
Beyza038 Fadimegll321 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende merak ettim bana bisey demediği icn. Hemen hemen o sayılara yakın olduğu icin sordum 😊
Beyza038 Fadimegll321 kağıdın fotoğrafını çekseydim keşke ama genel olarak 45 50 arası gidip geldi en son 68 olunca hemşire nst den çıkardı hatta doktor keşke birazdaha bekleseymiş düzenli mi onu anlamadım falan dedi.
Rumiars Fadimegll321 erken değil korkma 3 4 gün daha beklese 37 oluyorsun sağlıkla gelsin insaAllah🥰🤲
Busra40 Beyza038 NST ye kaç haftalık olduğunuzda girmeye başlamıştıniz. Benim 32. Haftadan itibaren her hafta NST istedi doktor normal mi diye kafama takıldı 😊
Rumiars Busra40 bana 35ten sonra gireceksin dedi canım 35+3um henüz girmedim nstye ama bazı doktorlar 32 de başlıyormuş
Yenidenanne2 Busra40 yalancı kasılmalar başladığında nst isteyebiliyor doktor benim öyle oldu 33 te başladım ben de şuan 38
Fadimegll321 Beyza038 aa anladım keşke biraz daha kalsaymış sancı var ama düzenli mi belli değil yani 😅
2pasaannesi dilaraaygun2234 teşekkür ederim ☺️ Hiç anlamıyorum ben bu nst den peki o yüksek olan yerler neden öyle çıkmış acaba? Geçen hafta çekildiğim böyle değildi o yüzden merak ettim
dilaraaygun2234 2pasaannesi bebek o sırada dönmüş olabilir tekme atmış olabilir içerde hareket etmiş 🥰