minikprens_71 denizyilmazz ikili rakama son 5 Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💕🥰
minikprens_71 SheeR o zaman benim simdi 90 günüm mü var 😂 Rabbim günün de doğmayı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰💕🙏
minikprens_71 Gulsennnnnnnnn vaay aynıyız çok güzel aynı gün de olmak🥰Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💕🥰
prettywomann minikprens_71 buraya kadar hemen geçti son hafta geçmek bilmiyor nedense geleceği de yok gibi daha 😀 amin inşallah 🥰
minikprens_71 prettywomann biraz daha keyfini çıkarmak istiyor heralde aynı beden de sayılı günler kalmış annesine bağlı olmak hoşuna gitmiş olmalı 🥰😂
Zln2152 minikprens_71 aynen öyle kuzum 😀 Amin canım hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 💜 Sizin nasıl gidiyor gebeliğiniz ?
minikprens_71 Zln2152 benim hala ilk aylarda ki gibi mide bulantısı,yanma,sürekli yorgunluk ya da bir an da gelen ani enerji patlaması birde geceleri artık rahat uyuyamıyorum karnım yüzünden 😂senin ki nasıl?🥰
minikprens_71 Mine16 ooo maşallah siz isim bulmuşsunuz biz çok kararsız kaldık eşim mustafa kemal diyor Atatürk’ü çok sever. Ben atlas ya da eymen diyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun🥰Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💕🥰
Miniklerim22 Tubag1 evet hmde cbk gecyr daha dun sanki 88 di ne ara 46 oldum oglumda zaman gecmk bilmiyordu ama bu hamilelikte hic anlamadım dün gbi sanki ❤️
minikprens_71 Miniklerim22 Maşallah sanırım bu kız 🥰ben de kızım olsun istedim hamilelikten önce hep hayalimdi ama erkek bebiş annesi oluyorum. Rabbim isteyen herkese versin🙏
SheeR minikprens_71 amin amin inşallah benim sezeryan olacağı için tam 38 haftaya girer girmez alırım dedi inşallah bir aksilik olmazsa
Zln2152 minikprens_71 rahat uyuyamama bende de var maalesef 🤦🏻♀️ Birde geceleri tutan bel ağrısı artık sağ sol yata yata etlerim acıdı iyice Mide yanmalarımız hızla devam ediyor 🥴😀 Ve bizim oğlanın hareketleri bazen beni strese sokuyor bir gün hareket etse diğer gün tık yok Buda beni korkutuyor 😏
Miniklerim22 minikprens_71 evet kızım olcak Allah nasip ederse inşallah ❣️ rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin bizlere
Azeriqizi minikprens_71 5gun aonra bende bu postu acicam sjsj son 104 daha🥵🥶 2rakamlilara gecince zaman daha cabuk gececekmis gibi geliyor