Sedavedoga minikprens_71 bizim de son 96 gün artık tek basamaklara gelmek istiyorum bir an önce çok heyecanlıyım ☺️
minikprens_71 Miniklerim22 cinsiyetten sonra evet çok hızlı geçti Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰💕❤️
Dcl_ugur minikprens_71 Daha dün son 99 yazdığımı hatırlıyorum adete uyup. Şükür şimdi son 20yi gördük. Zaman su. Hepimiz tadını çıkaralım 🌸
minikprens_71 Zln2152 aramiz da 3 günün lafı olmaz😁 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🥰💕❤️
Miniklerim22 Tubag1 evet hmde cbk gecyr daha dun sanki 88 di ne ara 46 oldum oglumda zaman gecmk bilmiyordu ama bu hamilelikte hic anlamadım dün gbi sanki ❤️
minikprens_71 Dcl_ugur insallah kavuşmaya az kalmış sizin Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin❤️🥰
Zln2152 minikprens_71 aynen öyle kuzum 😀 Amin canım hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 💜 Sizin nasıl gidiyor gebeliğiniz ?
minikprens_71 Sedavedoga Rabbim inşallah o günleri de gösterir hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 💕💕🥰
minikprens_71 femme son 19 gün ikili rakamlara Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💕🥰
minikprens_71 Sila66 sen şehirlere geçmişsin çoktan 😅🥰Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💕🥰
minikprens_71 prettywomann ooo sen bitirmişsin bile🥰😅Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız 😅🥰💕🙏
prettywomann minikprens_71 buraya kadar hemen geçti son hafta geçmek bilmiyor nedense geleceği de yok gibi daha 😀 amin inşallah 🥰