Burcu395 GokturkBebisinAblasi 11 haftalık ne oluyor meyve olarak ben 10+1 im çilek diyor 11 e de mi çilek demekte program
Ayseseyittem Kafi bende 6 haftalık civarı vajinal da duyduk cnm rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucagimmiza versin tamamına erdirsin
mistocookie bendiyebiriii aşırı hak veriyorum, burun tıkalı, nefes nefese bir hayat. iyi ki işten ayrıldım. böyle rahat rahat düz karnımı çok özledim. duygusal olarak zaten nanik durumdayım. vallahi sağlıkla gelsinler artık, hayat çok zor
bendiyebiriii mistocookie ben çalışıyorum ama zaten 08.50 başlayıp 14.15 bitiyor şükür. Zayıf hallerimi ben de çok özledim🫠 canım güzel kıyafetlerim, yüz üstü uyumak😍 ah ah. Sağlıkla gelsinler de inşallah♥️🫶🏻
Zehra-12455 Nurcangulpideci çok mu zor ya ne gibi şeyler oluyo bende 25 haftalığım şimdiden zorlanıyorum gerçi 🤦🏻♀️
Zeyneppbora Ben aranızda yeniyim 23 yaşındayım ve çok tecrübesizim😍 4+6 yız henüz kalp atışını duyamadım
cileklipastasever 18+4 bugun.bu haftalarda ilk gebelik olup hareket hissedenler oldu mu acaba hala bir sey hissetmedim🥹
Nermin_n cileklipastasever ilk gebelikte 21 ci haftaya kadar hisstmeye bilirsin canım. Bendede ilk gebelik kız daha aktif olur diyorlar)) 15 haftadan hissetmeye başladım.
Ao526- cileklipastasever Bende 18+4 🐣 Ama hissettiklerim bebek hareketi mi yoksa gaz mı bilemiyorum 😂 Henüz ayrımı yapamıyorum… Evet bu bebeğimin hareketler demek için heyecanla bekliyorum ❤️🙈
aaallegraa Zeyneppbora şaşkınlık diyelim ama heyecanlı gibi de. 99 doğumluyum ve ilk hamileliğim ☺️ senin peki
Seda_w anneoluyorm_ 13 haftalık olduk bizde Amin inşallah sağ, salim bi şekilde kucaklarımıza alırız😘