yasolinko anneoluyorm_ yarın tam 20 oluyoruz pıtırcığım kızçemle 🤰🏻🌸🧸 cumartesi günü detaylı ultrasonumuz var💕
bendiyebiriii mistocookie ben de tam 36 oldum bugün. En zor geceydi sanırım şu ana kadar geçirdiğim. Sağa dönemiyorum, sola dönemiyorum sırt üstü yatmak zaten bayağıdır yok. Zor buralar acılı😬
mistocookie bendiyebiriii aşırı hak veriyorum, burun tıkalı, nefes nefese bir hayat. iyi ki işten ayrıldım. böyle rahat rahat düz karnımı çok özledim. duygusal olarak zaten nanik durumdayım. vallahi sağlıkla gelsinler artık, hayat çok zor
Hjilhn Asiye_cagatay ya hemşireyim ben 8-5 çalısıyorum ama evde yemek yapmak dışında hiç bişey yapmıyorum
Asiye_cagatay Hjilhn bide ben fitness hocasıyım 2 haftadır robot gibi dolaşıyorum salonda spor yapamadan😁😁 pazartesi kontrolünden sonra sporun serbest oluyo olmadığı belli olcak. Bu bebişler anneleri haya uğraştırcak gibi 🐣
Melekrcn Hjilhn normal hayatına geri dön ama ağır iş yapma dedi. Yürüyüş önermedi normal işlerini gör genellikle dinlenerek geçir denildi
Papatyaa06 @anneoluyorm_ 35 haftalık olduk oğlumla artık gün sayıyoruz heyecan sevinç hepsi bir arada 😍 Rabbım hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı🤲🥰