Bebegim23 Omermomm_ 22+3 yavaştan agrlasmalar başlıyor bnim kasıklarımda genelde bu aralar oğluşum arada ağrı yapıyor
emineakcan01 Bebegim23 aynıyız sizinle hemen hemen benim de sancım oluyor arada idrara çıkarken bazen de kendi kendine benim de oğlum olucak inşallah kaç kilo aldınız acaba?
Glsm16h Hjilhn kasik agrilarim siddetliydi cok sukur azaldi idrara cok asiri cikiyorum bide bulantim ve kusmalarim var ara ara onun disinda bi sorun yok cok sukur
Nurcangulpideci @Yesimm03 doktorunuz daha iyi bilmez mi hani bi sorun olsa zaten size söylerdi çok fazla burada ya da arama motorlarında okuduğunuz şeylerden etkilenmeyin. Bir sorun olsa mutlaka doktorunuz uyarırdi ama bu durumda yapilmasi gereken şeyler var mıdır onu bilemiyorum
Bebegim23 emineakcan01 ben zayiflamistim dgun zamanı da hamile kalınca dzelmek için yedim 7 kilo almışım
esenadgzlll anneoluyorm_ biz daha mercimek kadarız teyzesi🌸 bu arada hastane için biraz kararsızım özel mi devlet mi yardımcı olabilir misiniz 🕊️🫧
anneoluyorm_ esenadgzlll Ben ilk baştan beri özele gidiyorum. 2 defa da devlete gittim Hem devlete hem özele gidiyorum yani Ama her tahlilimi özelde yaptırıyorum. Allah izin verirse doğum da özelde düşünüyorum.
esenadgzlll anneoluyorm_ aslında devlet içime sinmiyo aynı doktor olmuyo her gittiğimde farklı olcak ama iki taraflı takip de mantıklı geldi 😅
Sabina_p32 anneoluyorm_ anneoluyorm_ ben 38 haftalik oldum gelen hafta sezeryan olucam korkuyotum🥹🥹🤲🏻