Cucuk _Asya-2023 hep hareket etmek zorundaydım ben bakacak kimsem yoktu eşim vardiyalı çalıştığı için o da bakamadı bana ama ili hafta da 1 hep ağrıdan dolayı hastanede yattım şimdi 29 haftadayım yine hastaneye aldılar bugün eğer bakacak biriniz varsa çok fazla hareket etmeyin dinlenin aşırı kasmayın sürekli yatmanız gerektiğinize düşünmeyin benim fikrimce
NSelennn 19+4 olduk bizde bende nasip olursa 7.aydan itibaren alicam herşeyi sanki herşey için çok erken geliyor 😥
Sahrakurtt 6+3 bugün bebeğimizin kalbini duyduk çok şükür , sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi her anı heycan dolu 💖
Sultan_celikkanat03 Haftadayız ve hala gelmiyor bizimkisi artık tükendim belim bacaklarım hele pubis ağrım beni bitiriyor yürüyemiyorum artık
Sultan_celikkanat03 Elisa46 evet benimde ilk aylar zordu ilkde düşük yaptım 2.dede düşük tehlikesi vardı çok zor geçirdim şimdi maşallah 40.haftayı bulduk gelmek bilmiyor 😂
Sultan_celikkanat03 Elisa46 evet kesinlikle bende son 3 aydır hele pubis ağrısı bacağımı zor kaldırıyorum bel bacak ağrılarım bacaklarımda varis baya kötüyüm ama herkesin farklı tabi motivasyonu düşürme