SemaKumtepe temizlik yönünden gözümle gördüm, yoğun bakım meselesine gelince Allah o duruma düşürmesin de aksi durumda devletin varmış oraya sevki olur inşallahhh kiii öyle biley söz konusu dahi değil şuanda. Doğum yapan diyince ben çok kişi duydum. Herkeste memnun. Batma olayı da olmamış. Iğdır a yabancı biri olarak araştırdık öğrendim. Doktora gelince çok ilgili bir bayan. Doğuma çocuk doktoru ile girmesi ekstra avantaj. Fiyatsa Abdulhamit in aldığı fiyatın dörtte biri. Ha Abdulhamit 3500 alıyor binde mediza 4500 bir geceden sonrası mediza sa 500 daha 5000. Yemin ederim ığdır kendini florida sandı. Amerika da Doğum a denk gelicek neredeyse 😂
    celileturk Iğdırlıyım bende ozel bulutta staj yapmıslıgım bile var ki nasıl batmıyor bütün arkadaslarım görümcem şuan mahkemelık maaş veremiyo adamlar. Yogun bakımlık bı durum yok demıssınızde o zaten ani gelişen bir şey inşaallah hic birimizin bebegı o kuvöze girmez ama şuan anne karnında saglıklı die sadece bu ıhtımalı dusunmemek lazım sterıllık yonundende odaları kirli hastane kirli anlamında demedim ben ameliyat malzemeleri yönünden gercekten sterilizasyon odaları varmı ve sterl oluyomu anlamında yoksa görünüşte her hastanenin yerleri siliniyor temızlenıyor vs sterıllık hasta yonunden bu demek deıl ameliyatta kullanıcakları malzemeler snra enfeksiyondan basımıza birsey gelmesn die dedıgım gıbı tercıh meselesi bi hemşire olarak asla önermediğimi ve bunuda dile getirmek zorunda oldugumu hissettim isteyen istedıgı yerde olabılır tabi dua edinde siz dogum yapana kadar gülperi de gitmesin 😀🙏
    • Zmr bunu beğendi.
    bir yıl sonra