xzxzxzxzxz Selamlar kızlarr Vücudunuzda çatlak oluştu mu? Oluştuysa kaçıncı haftada oluşmaya başladııı ?
tugcezengin23 xzxzxzxzxz 5.ayimiz catlaklarimiz çok oldu karnimda the thouc by seda altının çatlak kremini aldım şuanlik iyi gidiyo kaşıntıyı gideriyo ve kırmızı damarları dindiriyor
xzxzxzxzxz Busra4598 bende 30 haftalık olmak üzereyim çok şükür bende de olmadı sonrasında olurmu acaba diye düşünüyorum ama inşallah olmazz🥺
HilalMF Bende çok erken dönemde oluşmaya başladı tahmin ediyorum zaten çünkü cikdim sıkı bir cilt bio oil kullandım bitirdim şimdi sarı kantaronla tatlı badem yağı kullanıyorum ne kadar az çatlakla atlatabilirsem o kadar iyi diyerekten :))
xzxzxzxzxz HilalMF bende kremler yağlar kullanıyorum ama sık sık değil yani aklıma geldikçe ama korkuyorum çatlayacak diyee
arelbaby xzxzxzxzxz 7.ayımda göbeğimde başladı. Günde 5 lt su içmeme,sürekli nemlendirmeme rağmen🤷♀️
arelbaby xzxzxzxzxz aynen öyle lierac kremi+serumunu mu sürmedim bebek yağımı bio oil mi zeytinyağı karite yağı badem yağı hepsini sürdüm yine çatladı